«Холостячка» Ксенія Мішина розповіла, як за нею півроку бігав відомий російський актор

фото з відкритих джерел

Акторці Мішиній тоді було всього 18 років, її залицяльнику – 50

Акторка Ксенія Мішина, яка була головною героїнею телешоу «Холостячка», в інтерв'ю блогеру Славі Дьоміну розповіла, що їй свого часу настирливо пропонував стосунки роійський актор Сергій Гармаш.

Артистка познайомилася з Гармашем у Криму, звідки родом. Їй тоді було 18 років і вона тільки робила перші кроки в кіно. 50-річний Гармаш брав участь у зйомках фільму «Обитаемый остров», де Мішина знімалася в епізоді. За її словами, артист підійшов до неї після зйомок з пропозицією познайомитися.

«Доброго дня! А як вас звуть? А ви звідки? Як ви? Що ви? Давайте може обміняємось телефонами?». А що мені там, 18 років, я така: «Ого, ну, давайте». Я дала свій телефон і він мені дзвонив десь півроку, я думаю, – розповідає Ксенія. – Він вже такий у віці, серйозний дядька. Кликав мене на побачення, але я все морозилася, морозилася... Він мені дзвонив, дзвонив, і в один момент сказав: «Слухай, приїжджай до мене в Москву». «Ой, ні, Серьожа, ну що ви...». Я намагалася якось з'їхати. І ось одного дня він мені подзвонив: «Слухай, я так розумію, що ти не хочеш стати класною акторкою? А я міг зробити з тебе класну акторку і грала б ти у класних фільмах. Ти подумай та приїжджай».

До слова, Сергій Гармаш – відомий російський актор, який народився та виріс у Херсоні, однак гаряче підтримує кремлівську політику. Під час окупації рідного міста ура-патріот навідувався в Херсон з пропагандистською метою – підключитися до відновлення роботи місцевого театру. Російські ЗМІ рапортували, що путініст колись працював у цьому в театрі після закінчення Дніпропетровського театрального училища.

Раніше «Главком» писав, що легендарну російську акторку Лію Ахеджакову, яка публічно виступає проти війни в Україні, хочуть позбавити всіх нагород та притягти до кримінальної відповідальності.

Читайте також: Мережу захопила друга частина сміхотворної пародії на інтерв'ю Ані Лорак

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: