Алек Болдвін отримав позов з України від батьків та сестри загиблої операторки Хатчинс

Адвокатка стверджує, що Болдвін і команда фільму не зв’язувалися з цими членами сім'ї
фото з відкритих джерел

На голлівудського актора подали до суду найближчі родичі українки

Батьки та сестра операторки Галини Хатчинс подали до суду на голлівудського Алека Болдвіна, який ненавмисне вбив її під час зйомок фільму «Іржа».  

За словами адвоката батьків і сестри Хатчинс Глорії Оллред, від актора вимагають відшкодувати збитки, оскільки втрата Галини обтяжується для її близьких через те, що їм доводиться переживати війну, передає агентство AFP. Про яку суму йдеться, наразі не повідомляється.

За словами адвоката, мати Хатчинс, Ольга Соловей, працює медсестрою, яка доглядає поранених військовослужбовців, а сестра вбитої Світлана змушена сама доглядати двох дітей, поки її чоловік воює на фронті. Оллред додає, що Галина «не дозволила б їм залишатися в країні», якби була жива, і «могла б перевезти їх до США». Також родичі загиблої у наданому адвокатом відео повідомили, що втрата родички стала для них величезним горем, і вони хочуть, щоб винні не уникнули покарання.

Адвокатка стверджує, що Болдвін і команда виробництва фільму не зв’язувалися з цими членами сім'ї: «Вони нічого не почули від Алека Болдвіна – людини з пістолетом, яка обірвала життя їхньої доньки».

Нещодавно «Главком» писав, що голлівудського актора Алеку Болдвіна офіційно звинуватили у ненавмисному вбивстві оператора Галини Хатчинс на зйомках фільму «Іржа». Тепер актору, а також Ханні Гутьєррес-Рід, яка відповідала за зброю на зйомках фільму, загрожує до 18 місяців ув'язнення та штраф у розмірі п'яти тисяч доларів. Крім того, як зазначає CNN, той факт, що у справі замішана вогнепальна зброя, може збільшити термін ув'язнення до п'яти років. Дружина Алека Болдвіна емоційно відреагувала на новину про обвинувачення його у вбивстві.

Таке пізнє рішення про висунення звинувачень (з моменту інциденту минуло півтора роки) у прокуратурі пояснили тим, що лише нещодавно отримали остаточний звіт експертів зі стрільби. Нагадаємо, трагедія сталася 21 жовтня 2021 року під час зйомок фільму «Іржа» в Нью-Мексико. Болдвін вистрілив в оператора Галину Хатчінс та режисера Джоела Соуза. Внаслідок цього українка Хатчинс померла в лікарні, а режисер отримав поранення.

Галина Хатчинс народилася та виросла в Україні. Вона закінчила Київський університет ім. Шевченка за спеціальністю «міжнародна журналістика», а потім працювала на зйомках документальних фільмів у Великій Британії. У 2015 році вона здобула кінематографічну освіту в США і зробила успішну кар'єру оператора. У 2019 році Журнал American Cinematographer назвав її однією із молодих зірок американської кінематографії.

Читайте також: Лілія Подкопаєва показала фото з українського потягу: їде додому

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: