13 жінок звинуватили пропутінського актора Депардьє у сексуальному насильстві

Жерар Депардьє, якому зараз 74 роки, – один із найзнаменитіших французьких акторів, він знявся у більш ніж 180 фільмах
фото з відкритих джерел

У 2013 році Жерар Депардьє отримав російське громадянство

Одразу 13 жінок звинуватили французького актора Жерара Депардьє в насильстві та домаганнях. Про це повідомляє Le Figaro з посиланням на розслідування порталу Mediapart, яке тривало кілька місяців.

За словами ймовірних жертв, чиї імена не розголошуються, інциденти відбувалися в період з 2004 до 2022 року на зйомках 11 різних фільмів. Насильство зазнали жінки, які працювали з актором на знімальному майданчику – актриси, гримери та виробничий персонал. Троє з них уже дали свідчення у суді. Декілька жертв стверджують, що актор приставав до них прямо на знімальному майданчику.

Сам Депардьє свою провину заперечує. Адвокат актора заявив, що той «приголомшений цими скаргами».

У розслідуванні Mediapart сказано, що актор ставав агресивним, коли йому відмовляли, і дуже наполегливо намагався обмацати груди, талії та сідниці жінок. Багато з них розповіли Mediapart, що така поведінка Депардьє на зйомках залишалася безкарною і навіть супроводжувалася сміхом оточуючих. «Дорослі дозволили актору схопити мене за груди на очах у всіх», – сказала одна з актрис, якій на той час було 17 років.

Нагадаємо, у 2013 році Жерар Депардьє отримав російське громадянство. Він виїхав із Франції через невдоволення податком для багатих, який запровадив тодішній президент країни Франсуа Олланд. Жерар Депардьє прилітав до Сочі, щоб особисто забрати свій російський паспорт. Прописаний актор був у Саранську у квартирі свого друга, колишнього директора Держфільмофонду Миколи Бородачова. Через два роки близько познайомився з Олександром Лукашенком. Білоруський правитель приймав його у заміській резиденції, у 2019 році передав актору ділянку в елітному містечку Лапоровичі біля Мінського моря в оренду на 99 років.

Читайте також: Wellboy із гучним скандалом порвав з продюсером: той натякнув на алкоголізм та махінації

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: