Алек Болдвін, який застрелив українку, стверджує, що її батьки хочуть нажитися на трагедії

фото з відкритих джерел

Адвокати актора заявили в суді, що українські родині загиблої «вводять в оману» слідство

Голлівудський актор Алек Болдвін, якого звинувачують у смерті операторки з України Галини Гатчинс на зйомках фільму «Іржа», стверджує, що батьки та сестра загиблої хочуть заробити на її смерті.  

Нагадаємо, що на початку лютого стало відомо, що родичі операторки Галини Хатчинс подали до суду на голлівудського Алека Болдвіна, який ненавмисне вбив її під час зйомок. За словами адвоката батьків і сестри Гатчинс Глорії Оллред, від актора вимагають відшкодувати збитки, оскільки втрата Галини обтяжується для її близьких через те, що їм доводиться переживати війну.

За словами адвоката, мати Гатчинс, Ольга Соловей, працює медсестрою, яка доглядає поранених військовослужбовців, а сестра вбитої Світлана змушена сама доглядати двох дітей, поки її чоловік воює на фронті. Оллред додає, що Галина «не дозволила б їм залишатися в країні», якби була жива, і «могла б перевезти їх до США».

Однак актор не погоджується з їхніми вимогами. На думку адвокатів артиста, позов вводить слідство в оману і був поданий лише для отримання компенсації. «Втрата дочки та сестри, безперечно, болюча за будь-яких обставин. Тим не менш, позивачі знаходилися на відстані від Галини фізично, фінансово та в емоційному плані протягом багатьох років до її смерті. Вони не мають реальних підстав для позову проти відповідачів. Ця дія вводить в оману», – цитує Daily Mail інформацію із судових документів.

Актор стверджує, що врегулював усі питання з вдівцем Меттью Гатчинсом та 9-річним сином Галини. Актор уклав із близькими оператора мирову угоду у жовтні 2022 року. Адвокат матері та сестри Галини заявила, що вони просто хочуть переконатися, що Болдуїн «притягнений до відповідальності». На думку юриста Глорії Оллред, актор «вкотре намагається її уникнути».

Читайте також: 100 тис. журналів Playboy із держсекретаркою Франції на обкладинці розкупили за три години

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: