Скандальна блогерка з Молдови вигадала причину, чому її вигнали з України

Маслова живе в Росії та розвиває там ще й співочу кар'єру, платячи податки у казну РФ
фото: скріншот з відео

Блогерка з Молдови Аліна Маслова зробила заяву, що у новорічну ніч на неї нібито мало напасти угруповання в Карпатах, саме тому вона вирішила поїхати з України

Наприкінці грудня на курорт Драгобрат на Закарпатті приїхала співачка та блогерка з Москви Аліна Маслова, яка планувала відсвяткувати тут Новий рік. Але після розмови з представниками СБУ було ухвалено рішення видворити її за межі України. Аліна Маслова розповіла свою версію подій, заявивши, що на неї нібито готувався замах. 

Аліна Маслова на своїй Instagram-сторінці розповіла, що приїхала до України 30 грудня, і аудиторія начебто вітала її з прибуттям до Карпат. «Мені всі казали «ласкаво просимо», всі були дуже раді, я була здивована, що у мене стільки підписників з України», – розповіла блогерка.

Проте далі вона зауважує: все змінилося вже через декілька годин, коли її відео з Карпат залетіло до рекомендацій, і почався жорсткий хейт. На її думку, всі  неправильно зрозуміли, адже вона не російська співачка, і має законне право перебувати в Україні. Хоча зізналась, що останні два місяці справді жила у Москві, проте має громадянство Молдови.

Аліна Маслова заявила, що вже вранці 31 грудня адміністрація готелю попросила її спуститися до працівників поліції та СБУ, які прибули на розмову з нею. Спершу вона була спокійна, але потім, за її розповіддю, почався жорсткий допит та перевірка телефону.

«Мені ставили дуже багато політичних питань. Також сказали, що вони знають про замах, який планується на 11 вечора. Що це агресивно налаштовані звичайні громадяни, які не будуть розбиратися, де правда, а де ні. Власне, тому на мене натиснули і сказали на відео записати слова, що я проти Росії», – зауважила Аліна.

Скандальна блогерка з Молдови вигадала причину, чому її вигнали з України фото 1
Скандальна блогерка з Молдови вигадала причину, чому її вигнали з України фото 2
Скандальна блогерка з Молдови вигадала причину, чому її вигнали з України фото 3
Скандальна блогерка з Молдови вигадала причину, чому її вигнали з України фото 4

Блогерка додає: після такої інформації всі вчинили б так, як вона і записали таке відео, щоб «залишитися в живих». Вона заявила: рішення відразу виїхати з України нібито прийняла сама. За її словами, СБУ не виганяла її з країни.

Окремо вона записала сторіз, де розповіла, що на початку воєнних дій допомагала біженцям з України. Так як вона «не розбирається у політиці», відповісти на питання, кого підтримує – їй «важко». 

Наостанок Аліна Маслова сказала, що розуміє весь біль українців, які втратили домівки та сім’ї, співчуває їм, адже весь негатив – від болю. Вона також морально готова до того хейту, який отримає після своєї розповіді.

Аліна Маслова – російська блогерка та співачка. Вона родом з Молдови, однак народилась у Придністров'ї, де продовжує жити її родина. Свій блог вона побудувала на демонстрації особистого життя. Маслова живе в Росії та розвиває там ще й співочу кар'єру, платячи податки у казну РФ.

Нагадуємо, що СБУ затримала «блогерів», які поширювали відео ракетних ударів по Києву. Зранку, 2 січня, «блогери» розмістили відео ворожих «прильотів» у соціальних мережах. Відео «підхопили» пропагандистські пабліки країни-терориста, зокрема Telegram-канал Анатолія Шарія, якому інкримінують державну зраду.

Читайте також: Голова СБУ в новорічному привітанні розкрив секрет дрона, що вразив Кримський міст

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: