Микола Тищенко назвав причину розлучення із дружиною

51-річний Тищенко розлучився вже втретє
фото з відкритих джерел

Експодружжя вирішило залишитися друзями

Народний депутат Микола Тищенко підтвердив, що його 7-річний шлюб з блогеркою Аллою Барановською офіційно завершився. Як заявив він у коментарі «Украина сейчас», розлучення сталося через те, що вони з 28-річною Аллою останні два роки майже не жили разом.

На запитання, чи розійшлися вони, щоби приховати майно від декларування, Тищенко сказав:

«Ну ви знаєте, мені немає чого приховувати. Декларацію подавав і до розлучення. Я в цілому живу відкритим життям, взагалі не маю що приховувати. У мене є статки, в декларації все написано, так само і зараз я подаю декларацію».

За його словами, експодружжя вирішило залишитися друзями, оскільки все ж разом прожили 10 років.

«Це певна частина нашого життя, у нас є дитина. Ми будемо її спільно виховувати, любимо його, і будемо робити все, щоб наші діти були щасливі», – заявив Микола на запитання про те, як вони з Аллою розв'язали питання щодо спільного сина Давида.

Сину Алли та Миколи цього року виповниться 7 років
Сину Алли та Миколи цього року виповниться 7 років
фото з відкритих джерел

Також нардепа спитали, де перебуває його повнолітній син Данило від першого шлюбу.

«Це питання не до мене, більше до моєї першої дружини, з якою ми вже не живемо 19 років. Іде війна, і знаючи яка ситуація в суспільстві... вибачте... В мене немає охорони, захисту і так само немає в моєї родини, живемо звичайним життям, тому в цілях безпеки не буду на це відповідати», – заявив нардеп.

На зауваження про те, що днями Барановська постила сторіс з їхньої квартири в Києві, Микола сказав:

«Це же не порушує закон... Одна з причин розірвання шлюбу – це неможливість спільного проживання. Алла проживає в одному місці, я працюю в Києві, і, на жаль, це не дає нам можливість разом утримувати наше спільне майно і спільне життя. Таке життя сьогодні».

Нагадаємо, про розлучення Миколи Тищенка з Аллою Барановською стало відомо ще у листопаді минулого року. Відповідна заява тоді з'явилась на порталі Судова влада України. Позов про розірвання шлюбу подружжя подало 14 листопада цього року. 

Раніше повідомлялось про те, що НАЗК зацікавилося нардепом Миколою Тищенком. Причиною перевірки Тищенка працівниками НАЗК став сюжет Bihus.Info про активи та статки нардепа, якими користується його сім'я.

Читайте також: Ресторан, який полюбляє Микола Тищенко, втрапив у скандал із військовим (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: