Чоловік не мився й не чистив зуби: яке рішення ухвалив суд Туреччини

Особиста гігієна стала приводом для розлучення
фото із відкритих джерел

Громадянка Туреччини відсудила у свого колишнього чоловіка гроші за те, що він не мився у душі

Мешканка Анкари розлучилася із чоловіком, бо він рідко чистив зуби і не приймав душ, пише видання Sabah. Верховний суд зобов'язав чоловіка виплатити компенсацію ексдружині у розмірі $16 500. 

Жінка довела під час судових слухань, що її чоловік не дотримувався правил особистої гігієни і перестав доглядати себе. За її словами, він чистив зуби лише кілька разів на тиждень і не змінював одяг по п'ять днів. Жінка подала на розлучення, зрозумівши, що не може більше жити поряд із «бруднулею». У своєму рішенні Верховний суд постановив, що чоловік-відповідач повністю винен у подіях, які призвели до розлучення, таких як недотримання особистої гігієни та запах поту.

«Це була справа про розлучення, яка вимагала матеріальну та моральну компенсацію. Було вирішено виплатити компенсацію моєму клієнту в розмірі 500 тисяч лір. Це рішення було передано до вищих судів. Спочатку його ухвалив регіональний суд. Потім, воно набрало законної сили рішенням Верховного апеляційного суду», – сказав адвокат дружини Сенем Їлмазель.

Спільні друзі сімейної пари підтвердили свідчення заявниці. Колеги чоловіка по роботі розповіли у суді, що їм було важко працювати з ним в одному кабінеті, бо від нього «несло душком». Колеги відповідача по роботі прийшли до суду як свідки. Вони заявили, що він пахне потом під час роботи та одягає той самий одяг протягом п’яти днів поспіль.

«Подружжя має виконувати обов’язки спільного життя. Якщо спільне життя стає нестерпним через поведінку, інша сторона має право подати на розлучення. Ніхто не може терпіти цю ситуацію У результаті суд повністю визнав провину відповідача», – зазначив адвокат.

Раніше стало відомо, що градоначальник Києва Віталій Кличко отримав у власність будинок відпочинку площею 785,5 кв. м у селі Лютіж , що під Києвом. Про це повідомляє «Главком» з посиланням на дані держреєстру речових прав. Раніше цим будинком володіла дружина Кличка Наталя Єгорова. Однак 20 грудня 2023 року, згідно з договором про поділ майна подружжя, Віталій Кличко став одноосібним власником цієї нерухомості. Її вартість оцінена у 69,1 млн грн. Як відомо, у серпні 2022 року Віталій Кличко зізнався журналістам, що розлучається зі своєю дружиною Наталією. Мер столиці уточнив, що не таємниця, що вони багато років живуть у різних країнах.

Читайте також: У Стамбулі сталася стрілянина в церкві: загинула людина

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: