Підозрюваний у хабарництві суддя Князєв розлучився з дружиною

Всеволод Князєв під час засідання ВАКС
фото: Українська правда

Шлюб ексголови Верховного суду тривав 20 років

Центральний районний суд міста Миколаєва розірвав шлюб ексголови Верховного суду Всеволода Князєва. Відповідне рішення було опубліковане 16 січня.

Позов подала ексдружина судді Юлія Князєва, яка працює приватним нотаріусом. Вона пояснила, що стосунки з чоловіком припинені внаслідок несумісності характерів, різних поглядів на життєві проблеми та шляхи їх вирішення.

Князєв через свого представника передав у суд заяву, в якій просив розглядати справу за його відсутності і позов про розірвання шлюбу визнав в повному обсязі.

Всеволод і Юлія Князєві були одружені з 2004 року і мають двох спільних дітей – повнолітню дочку і малолітнього сина. За позовом ексдружини суд вирішив стягувати половину усіх заробітків Князяєва як аліменти на утримання дітей. У рішенні йдеться, що на сьогодні щомісячний дохід Князєва становить 145 тис. гривень.

На розгляді в Центральному райсуді Миколаєва ще залишається позов про поділ спільного майна подружжя. Князєв бере участь у розгляді справи в режимі відеоконференції з Київського слідчого ізолятора.

Нагадаємо, НАБУ завершило слідство у справі ексголови Верховного Суду Князєва.

Також суд конфіскував у Князєва «подарунок» у вигляді оренди квартири на столичних Липках.

Стало відомо, що ексглава Конституційного суду Тупицький остаточно виграв суд у Зеленського.

Читайте також: Кейс судді Львова і відбудова: хто і як шкодить інвестиційному клімату?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: