Чоловік співачки Білозір заявив про розлучення: Оксана подала до суду

фото з відкритих джерел

55-річний Роман Недзельський та 65-річна Оксана Білозір прожили в шлюбі майже 33 роки

Музикант Роман Недзельський, який зараз захищає Україну в лавах ЗСУ, в інтерв'ю Rostyslove Production розповів, що вони з дружиною, співачкою Оксаною Білозір більше не разом.

 

«Майже 33 роки прожили у шлюбі. Я отримав повістку до суду. І нас розлучили. Оскільки я в армії, я не міг прийти на засідання до суду. Мене тричі не було, і нас автоматично розлучили. Я був проти цього, але Оксана подала до суду. Вже офіційно не чоловік і дружина. Понад рік мене немає вдома. Я вперше про це говорю», – розповів Недзельський.

«Ми майже не підтримуємо зв'язок. У нас в армії є дуже велика проблема, коли чоловіки служать і отримують інформацію про те, що вони втрачають сім'ї. Я був одним з військових психологів, хто приймав цю інформацію, якось заспокоював. Але в той же час я знав, що в мене така сама ситуація», – поділився 55-річний Недзельський. Про причини розриву він поширюватися не став. 65-річна Оксана Білозір інтерв'ю колишнього чоловіка поки не прокоментувала.

На початку лютого «Главком» писав, що Оксана Білозір втретє стала бабусею. У її старшого сина Андрія, який має двох дочок, народився син. Дружина старшого сина Білозір – Лариса Білозір, народна депутатка 9-го скликання.

Народна артистка Білозір має двох синів. Андрій народився в шлюбі з Народним артистом України, співаком і композитором Ігорем Білозіром. Чоловік помер в лікарні після того, як його побили у львівському кафе 8 травня 2000 року. Від музиканта Романа Недзельського у виконавиці син Ярослав.

В липні минулого року «Главком» спілкувався з Недзельским з приводу зникнення співака Олега Винника, з яким музикант дружить. Говорили тоді і про Оксану Білозір. «Моя дружина Оксана п'ять місяців була в Україні – займалася громадською діяльністю, а зараз її запросили волонтери з Америки. У США проходить її благодійний тур для ЗСУ та України. Мета виступів – привертати ще більше уваги до наших проблем, щоб ми змогли вибити окупантів із наших земель. Спілкуватися телефоном вдається нечасто. По-перше, часові пояси. По-друге, там, де я перебуваю, не завжди є зв'язок», – розповідав нам Роман. 

Читайте також: Дружина ексгубернатора Скічка заговорила про розлучення: Можу сама купити собі квіти

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: