Телеведучий Максим Неліпа змінився до невпізнаності в ЗСУ

фото з відкритих джерел

В соцмережі актора останнє фото датоване кінцем вересня минулого року

Телеведучий Максим Неліпа, який вів програми «Хто там?» та «Підйом», у згодом брав участь у проекті «Танці зі зірками» у парі з Оленою Шоптенко, потім приєднався до команди «Дизель-шоу, з початком великої війни приєднався до лав ЗСУ.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Максим Нелипа (@nelimax252)

В соцмережі актора останнє фото датоване кінцем вересня минулого року. Максим Неліпа, який захищає Україну від російських окупантів, опублікував у Інстаграм фото, на якому його знято під час відпочинку. Ведучий позує в кадрі разом із кошеням на плечі. «Бойовий кіт взводу Піксель – зігріває, захищає, любить», – підписана світлина.

Телеведучий Максим Неліпа змінився до невпізнаності в ЗСУ фото 1

Весною 2022 року ведучий опублікував в соцмережі фото, на якому його було знято у військовому екіпіруванні, залишивши знімок без коментарів. В інтервю телеведучий розповідав, що першу повістку від військомату отримав ще в 2014 році, через кілька місяців після вторгнення РФ в Україну. У коментарі kp.ua у 2014 році Неліпа говорив, що не збирається ухилятися від служби: «Повістка прийшла на домашню адресу. Зараз відправляють на проходження медкомісії, а там – подивимося. У разі необхідності ухилятися від виконання боргу перед країною не стану, я готовий захищати Україну. Це борг кожного, незалежно від професії».

Максим Неліпа навчався у Київському політехнічному інституті на інженера-приладобудівника. Також він має важливу військово-облікову спеціальність – оператор-розвідник (засоби радіолокаційної розвідки). Друзі відгукуються про нього, що легко може все налагодити, побудувати, вирішити будь-які питання, якщо треба – припаяти, склеїти, просвердлити і навіть на машинці пристрочити. Мабуть, «технічне» минуле допомагає.

Читайте також: Влад Яма по смітникам у США збирає «допомогу для українських захисників»

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: