Мама Козловського підтримує РФ у війні в Україні? Співак пояснив ситуацію

фото з відкритих джерел

Віталій Козловський каже, що російська пропаганда вплинула на його матір

Співак Віталій Козловський в інтерв'ю блогеру Славі Дьоміну розповів, як його родина ставиться до війни в Україні.

Як відомо, мама співака вже довгий час мешкає в Італії. Нещодавно, за словами Козловського, вона приїздила до України. Віталій припускає, що російська пропаганда робить свою справу. Мама, яка дивиться за кордоном російське телебачення, має своє бачення на війну в Україні, яке, ймовірно, не збігається з думками про це її сина. «Вона зі мною тему війни взагалі не підіймає. Це я завжди підіймав, я про це говорю, а вона завжди про це мовчить. Тому яка в неї позиція, я тільки можу здогадуватися», – розповів Козловський Дьоміну.

Козловський додає, що його мама завжди була російськомовною. Під час візиту до України вона ніби перевіряла співака та переходила на російську мову. Втім, Козловський усе одно відповідав їй українською.

Раніше «Главком» писав, що Віталій Козловський в інтерв'ю розповів про родичів, які живуть у Росії. Зокрема у сусідній країні-агресорі у виконавця мешкає старша рідна сестра з родиною. «Я не сприймаю їх взагалі. Для мене це люди, у яких замість голів свинячі морди, вони не вміють відчувати, співчувати. Коли у Дніпро прилетіла ракета і влучила у будинок, я сидів вдома в такому стані, що мені жити не хотілося. І тут телефонує «Лєна Москва». Я б не взяв слухавку в інший день. Мені було жахливо на душі, я подумав, що вона телефонує, аби поспівчувати», – розповідає Козловський.

Телефонувала, як виявилося, не сестра, а її чоловік, який, до слова, народився та виріс на Львівщині: «На зв'язку був чоловік сестри з запитаннями: «Як ти, що ти?» Кажу: «Сьогодні прокинувся від вибухів, а в Дніпро прилетіла ракета, яка знищила будинок, в якому було багато дітей, жінок». А він такий: «Давай це не обговорювати, збережемо сімейний зв'язок». Я розумію, що вони там собі наклюкалися і знайшли сили зателефонувати. Краще б вони того не робили».

Читайте також: Український мільярдер продає знамените кольє принцеси Діани, яке вона одягала перед смертю

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: