Аlyona Аlyona грубо розкритикувала виступ Otoy на Євробаченні. Репер відповів у її дусі

фото з відкритих джерел

Співачка заявила, що Otoy представив «трушний реп», а він обізвав її «берегинею українських шароварів»

Видання «Слух», на своїй сторінці в соцмережі виклало відео вчорашнього виступу репера Otoy в другому півфіналі Євробачення. В коментарях засвітилася співачка Alyona Alyona, теж реперка, як і Otoy. Їй категорично не сподобався виступ колеги.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Медіа СЛУХ 🇺🇦 (@slukh.media)

«Це отой, хто ще пару місяців тому проклинав мене за «охрану отмєну» в репі», – написала артистка. Виконавиця вважає, що співак познущався над репом, хоча сам її за це критикував. Також вона дорікнула співаку, що популярність він отримав на відомих іменах інших виконавців – завдяки колаборації українських реперів «Стержень», яку вона організовувала у 2020 році: «До мене реп слухали і на реп виступи ходили обрані. А Отоя через «Стержень» хоч хтось та й побачив» А тепер він, за словами виконавиці, представив «трушний реп» на вірш Шевченка.

«Всплила берегиня українських шароварів, бо хтось заліз на поле, яке ваша тусовка, по відчуттям, ніби запатентувала», – відповів в коментарях Otoy. Співак теж не залишився в боргу на образливі «компліменти» щодо творчості виконавиці: «Не маю претензій до тебе, як до людини, а як до виконавиці – ні холодно, ні тепло». Otoy відкрито заявив, що співачка заздрить його популярності: «Фанати Калуша раніше казали, що я його критикую, бо заздрю популярності. Тепер пизд#кати почала ти. Радий, що ми міняємося місцями».

Коментатори відреагували на розбірки двох реперів діаметрально протилежно. Дісталося співачці: «Те що, ви робите не є ні репом, ні культурою», «Свого часу вона дала початок руху популяризації репу в Україні, звісно реп українською був і до неї, проте увагу великої кількості людей до цього жанру зробила вона і команда. Проте тут її дещо занесло», «Ну так можна сказати, що Потап і Настя популяризували хіп-хоп, Олег Винник – стадіонну рок-музику, а Поплавський – етнічні мотиви», «Альона – х#йня для людей, які не люблять реп і музику, але хочуть слухати щось «модне», «Хто не шарить – той не шарить. Отой хоча б читає класно і різноманітно на відміну від деяких вчительок».

Не пожаліли і репера Otoy: «Сором, що, наприклад, Джері Хейл виступала просто на вулиці у євровіледж, а оцьому дали головну сцену», «Альоною не надто захоплююсь, але погоджуюсь з її думкою. Отой починав супер автентично, в нього був унікальний звук. Те, що він робить зараз, його виступ зі Златою Огневич – це вже не Отой, яким свого часу захопилась», «У Суспільного треба забрати доступ до управління Євробаченням нарешті, старі довбні знову якийсь галімий крінж протовкали», «Якщо вже і брати артистів, що ніколи не представляли Україну на Евро, то візьміть в номер Хливнюка з «Калиною». Оце символ нового, що тримається за корні історії. А не якась ілюстрація з книжки «Я і Україна» для першокласників», «Виступ у форматі інституту Поплавського чи оті всі «галубиє аганькі», «Так важко було написати пісню до Євробачення самостійно? Обов'язково було брати знаменитий вірш Шевченка і перетворювати його на посередню пісню?».

Однак в коментарях достатньо і хвалебних відгуків на адресу виконавця: «Бачу, як в багатьох підгорає, особливо «колег по цеху», які самі по собі, без продюсерів, нічого не представляють. Мої вітання Otoy – це успіх», «Otoy та Марія Яремчук – молодчинки, обняв і слава Україні!», «Отой подобається, дуже якісні роботи».

Також українці зізналися, що срачі в медіапросторі вже добряче дістали: «Днів без гризні в медійному просторі: 0», «Прийшов знову час міряти, у кого шаровари в шароварщині ширші», «Далі розбірки в інсті та стрілянина в твіттері», «Новини, які ми заслужили». Однак дехто ще продовжує запасатися попкорном та з радістю спостерігати за «боями» в медіа: «Нормальний такий шоубіз, а то довгий час всі були такі хороші, хоч до рани прикладай», «Нарешті нормальні скандали», «Клас! В українському медіа робляться скандальчики. Мені подобається, а то всі артисти такі святі та мало комунікують між собою, а там явно багато всякого цікавенького».

Читайте також: Дизайнерка, яка одягає Зеленську, розповіла, як перша леді обирає вбрання: В неї інше життя

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: