Тіна Кароль заявила, що виникли проблеми з її виступом на Євробаченні: Доля кидає виклик

Кароль: Не бійся нічого раніше, ніж це станеться
фото з відкритих джерел

Співачка Тіна Кароль має вистуепити в фіналі пісенного конкурсу

Співачка Тіна Кароль, яка має виступити у фіналі конкурсу Євробачення-2023 13 травня, зізналася, що з її сценічним номером виникли деякі труднощі, тож його довелося змінити.

«Змінили номер… Першу частину трішки, бо виникли проблеми. Став ще кращим. Якщо доля кидає виклик – сприймай це і дій. Не бійся нічого раніше, ніж це станеться», – написала Тіна в соцмережі.

Виконавиця також поділилася враженнями від першого півфіналу Євробачення-2023. який відгремів 9 травня. За словами артистки, її просто підкорили виступи колег з України: «Номер Alyosha – просто фантастика. Саніна – теж моя любов. Просто чарівна, вистояла на рівні! Пишаюсь. Як представлена Україна на чужій сцені – велика вдячність».

Раніше «Главком» писав, що фаворитку Євробачення, співачку від Швеції Лорін звинуватили в тому, що сплагіатила пісню української співачки. Уважні користувачі мереж помітили, що цей трек дуже схожий на пісню української співачки Міки Ньютон «У полоні», яка побачила світ ще в 2005 році. Вперше про це почали говорити ще в березні, а нині скандал розгорівся з новою силою.

Читайте також: Мама Козловського підтримує РФ у війні в Україні? Співак пояснив ситуацію

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: