Меладзе вперше прокоментував істерику росіян через його слова «Героям слава»

На співака вже написали заяви до Слідчого комітету та Генпрокуратури
фото з відкритих джерел

Музикант прогнозовано заявив, що його слова сприйняли неправильно

Російський співак Валерій Меладзе вперше прокоментував ситуацію, через яку його хочуть позбавити громадянства та всіх звань: під час концерту в Дубаї виконавець відповів на фразу шанувальника «Слава Україні». Як і підозрювали українці, Меладзе поспішив виправдатися у соцмережах за своє «Героям слава».

Музикант заявив, що його слова сприйняли неправильно: «Люди, я хочу, щоб ви почули мене, і зрозуміли мої слова. Ось уже 10 місяців я, як і багато інших людей, живу з відчуттям тяжкості та горя. Так сталося, що гаряче улюблені мною народи перебувають у конфлікті, у якому гинуть люди. Я не можу і не хочу нікого ненавидіти і не намагаюся комусь догодити. Я мрію лише про те, щоб антагонізм припинився і між близькими народами встановилася згода. І задля цього я готовий віддати всі сили».

Тим часом ура-патріотів вже не зупинити. На ситуацію вже відреагували у Держдумі та Раді Федерації. «Його поведінка гідна засудження. По-справжньому російський артист так поводитися не може і не повинен. Він сидить на двох стільцях, намагаючись «урвати» з усіх боків, – написав політик Сергій Миронов у своєму телеграм-каналі. – Час би визначитися. Хоча, судячи з поведінки, цей артист свій бік вибрав. Пропоную позбавити Меладзе всіх звань, що є у нього. Це буде чесно та справедливо».

Член Радфеда Олена Афанасьєва заявила, що артиста взагалі необхідно позбавити російського громадянства: «Скотство! Потворність! Зрада! За таке Меладзе не звань треба лишати, а громадянства Російської Федерації».

Так звана організація «Армія захисників вітчизни», яка бореться «проти кредитного та цифрового рабства, медичних експериментів, засилля мігрантів та етноприступності» написала на співака заяву до СК та Генпрокуратури. Вони вимагали не пускати Меладзе в РФ і з'ясувати, чи законно він отримав громадянство. Деякі російські видання припускають, що Меладзе можуть визнати іноагентом та зняти з усіх телеефірів.

Читайте також: Полякова показала, як у підвалі свого будинку облаштувала укриття

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: