Папараці підловили Ніколь Кідман із дочками, що підросли

Родина прилетіла до Австралії на Різдво
фото з відкритих джерел

 

Обидві дівчинки, які були народжені сурогатною матір'ю, виглядають копіями акторки

Голлівудська акторка Ніколь Кідман, її чоловік Кіт Урбан та їхні доньки, 14-річна Сандей та 12-річна Фейт, потрапили до об'єктивів фотографів в аеропорту Сіднея. Зазвичай Ніколь Кідман намагається захищати дочок від сторонніх очей, і вони рідко з'являються на публіці чи ЗМІ.

Музикант Кіт Урбан, який перебував в Австралії і незадовго до цього виступив із концертом, зустрів свою родину, яка прилетіла на Різдво. 55-річна Ніколь Кідман була у сірому светрі та джинсах, чорному пальті та чорній кепці. Старша дочка для перельоту вибрала сірий костюм, молодша – светр та коротку спідницю.

Як зазначають західні ЗМІ, обидві дівчинки, які були народжені сурогатною матір'ю, виглядають справжніми копіями Ніколь. У Кідман також є прийомні діти Ізабелла та Коннор, яких вона виховувала разом із колишнім чоловіком Томом Крузом. Зі старшими дітьми стосунки в актриси складні, оскільки після розлучення батьків вони підтримали тата. Взяти прийомних дітей Ніколь і Том наважилися, оскільки актриса не могла народити дитину сама і перенесла два викидні.

Сім'я прилетіла до Австралії на Різдво насамперед для того, щоб провести час із матір'ю актриси, Джанель, яка тяжко хворіє. Як пише видання Daily Mail з посиланням на інсайдерів, Ніколь Кідман знає, що її час із матір'ю обмежений, і тому хоче зробити Різдво цього року незабутнім. «Моїй мамі щойно виповнилося 80 років, а мама Ніколь... Я дуже дорожу можливістю провести Різдво в Австралії з ними та з нашою родиною», – раніше розповів Кіт Урбан журналістам.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: