Меладзе на вечірці в Дубаї проскандував «Героям слава», але потім злякався (відео)

фото з відкритих джерел

Співак відповів на привітання шанувальника «Слава Україні!»

На новорічній вечірці в Дубаї, де прилетіло від глядачів путіністу Газманову, який відмовився озвучувати своє ставлення до війни в Україні, виявляється співав і Валерій Меладзе. Як відомо, виконавець в кінці лютого засудив війну, але згодом продовжив виступати в Росії.

Приблизно така ж ситуація сталася і під час виступу в Дубаї. На привітання шанувальника «Слава Україні!», Меладзе відповів, відставивши в сторону мікрофон: «Героям слава!». Однак, коли глядач, зрадівши, почав голосно хвалити виконавця: «Красунчик. Обожнюю тебе, обіймаю», Меладзе дав задню – зашикав на шанувальника. А також додав, звертаючись до присутніх уже в мікрофон, що він «поза політикою». 

Тим часом російська преса вже замайоріла істеричними заголовками: «Боязно показав справжнє обличчя»: Меладзе висловився про Україну і розчарував російських шанувальників», «Валерій Меладзе перестав приховувати підтримку України», «Співак Меладзе у Дубаї продовжив націоналістичне гасло України».

Раніше «Главком» писав, що на вечірці засвітився пропутінський співак Олег Газманов. Під час виконання однієї з композицій до нього підійшли двоє чоловіків. Спочатку не було зрозуміло, про що пропагандисту кажуть глядачі. В якийсь момент Газманов навіть спробував обійняти одного з них, однак той відсторонився. Коли звуки музики стихли, стало зрозуміло, що чоловіки наполягають на тому, щоб виконавець озвучив своє ставлення до вторгнення його країни в Україну.

«Скажи, що ти за Україну. Скажи в мікрофон, що ти проти війни. Ти за війну?», – поцікавилися у Газманова. Той розгубився зовсім ненадовго і видав: «Хлопців, дайте відпочити».  В мікрофон співак промимрив чергове привітання з новорічними святами та втік від чоловіків.

Читайте також: Колишня дружина Кличка розповіла про свій «рік величезних потрясінь»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: