Джон Траволта показав своїх дочку та сина, яких виховує сам

Актор з сином та дочкою
фото з відкритих джерел

Актор традиційно вітає шанувальників з Новим роком

У Новий рік на своїй сторінці у соцмережі голлівудський актор Джон Траволта привітав усіх шанувальників зі святом та опублікував ролики зі своїми дітьми. На одному з них актор в оточенні 22-річної дочки та 12-річного сина біля вбраної ялинки, на іншому – з красунею-донькою.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от John Travolta (@johntravolta)

Передплатники одразу написали актору коментарі з компліментами на адресу його дорослої доньки. Елла, і справді, дуже схожа на свою знамениту маму – акторку Келлі Престон, якої, на жаль, вже немає в живих. Актриса померла у липні 2020 року після дворічної боротьби з раком грудей.

У Джона Траволти та його покійної дружини у шлюбі народилися троє дітей. 2009 року сім'я втратила старшого сина Джетта. 16-річний хлопець, який страждав на аутизм, помер, ударившись об борт ванної під час нападу епілепсії на різдвяних канікулах на Багамах.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от John Travolta (@johntravolta)

Це далеко не перша поява Ели Траволти в інстаграмі її зіркового тата. Нещодавно батько опублікував у соцмережах відео, на якому його дочка чудово співає та грає на фортепіано. Виявилося, що вона представить світу свій дебютний сингл Dizzy як співачка. Подивимося, чи чекає на талановиту дівчину така ж блискуча кар'єра, як і її батьків.

Дівчина дебютувала у кіно 2009 року у фільмі «Старі пси», в якому знімалися і її мати, і батько. Потім вона з'явилася у фільмі «Отрутна троянда» 2019 року, в якому її батько знявся разом із Морганом Фріманом.

Читайте також: Зірка «Месників» Джеремі Реннер перебуває у критичному стані: деталі трагедії

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: