Дочка Мілли Йовович знялася для обкладинки модного журналу та розповіла про «бідну» маму

Обкладинка журналу Mini V
фото з відкритих джерел

Як і її мама Евер розпочала модельну кар'єру з раннього дитинства

Дочка голлівудської акторки Мілли Йовович, яка народилася в Києві, 15-річна Евер Габо Андерсон, стала зіркою обкладинки журналу Mini V – молодіжної версії відомого журналу V Magazine.

Юна актриса та модель в інтерв'ю розповіла, що захоплюється мовами: вивчає французьку та японську, а зараз мріє вивчити італійську, оскільки «закохалася в місіс Праду і у всіх жінок, які з нею працюють». Евер є обличчям бренду Miu Miu, який започаткувала Міучча Прада.

Евер вже успішно знімається в кіно, і інтерес до цієї професії з її боку, на її думку, спочатку шокував її маму. «Моя бідна мама була з жахом, коли я запитала її, мені було п'ять років, чи можу я пройти прослуховування в кіно. Але вона використала мій інтерес до акторської майстерності, щоб прищепити мені любов до читання», – сміється Евер.

Дочка Йовович поділилася, що зараз їй стає важче поєднувати роботу та навчання у школі: «Раніше балансувати було легше, але останній рік став для мене великим випробуванням, адже я навчаюсь у старшій школі. Я відставала з хімії, тому мені довелося виділити кілька додаткових годин на вихідні, щоб надолужити втрачене».

Евер зізналася, що довго не прагнула дорослішати і до недавнього часу із задоволенням грала в ляльки зі своєю молодшою сестрою, але тепер їй подобається відкривати в житті щось нове і вона з нетерпінням чекає на момент, коли зможе подорожувати одна або з одним, і мріє провести літо в Парижі або Токіо. Замислюється Евер і отримання альтернативної професії: вона хотіла б вивчати міжнародне право чи щось пов'язані з мовами.

Як і її мама Евер розпочала модельну кар'єру з раннього дитинства. У віці 9 років вона знялася для обкладинки Vogue Bambini. Евер також позувала Карлу Лагерфельду, Мікаелю Янссону та Пітеру Ліндбергу. У тому ж віці вона дебютувала у кіно у фільмі її батька Пола Андерсона «Оселя зла: Остання глава». В останні роки акторська кар'єра Евер розвивається дуже активно: вона зіграла молоду Наташу Романофф у фільмі Marvel «Чорна вдова», а також Венді Дарлінг у фільмі «Пітер Пен та Венді».

Зараз Мілла не приховує своєї гордості за старшу дочку, хоча ще кілька років тому дійсно у своїх інтерв'ю впевнено заявляла, що дівчинка не піде її стопами. Тоді актриса говорила, що ця професія завдала їй багато неприємностей свого часу, і зізналася, що не бажає своїй дитині такої ж долі. Зважаючи на все, відтоді думка Мілли з цього питання кардинально змінилася.

Нагадаємо, що у шлюбі з кінорежисером та продюсером Полом Андерсоном Мілла Йовович виховує трьох доньок – Евер, Дашіел та Ошин.

Читайте також: Стало відомо, кому з українських музикантів The Guardian пророкує успіх 2023 року

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: