Росіяни вимагають позбавити громадянства та всіх звань Меладзе за слова «Героям слава»

фото з відкритих джерел

Історія, яка так збудила росіян, сталася під час виступу співака у столиці ОАЄ

Росіяни вимагають позбавити громадянства та всіх звань співака Валерія Меладзе. Приводом для таких кроків став нещодавній випадок під час виступу в Дубаї, де співак підтримав лозунг «Слава Україні!», відповівши: «Героям слава!».

Нагадаємо, історія, яка так збудила росіян, сталася під час виступу Меладзе у столиці ОАЄ. Артист продовжив український лозунг «Слава Україні!» на прохання шанувальника. Відео з концерту поширилося у соціальних мережах і одразу викликало галас російських ура-патріотів. На ситуацію вже відреагували у Держдумі та Раді Федерації.

«Його поведінка гідна засудження. По-справжньому російський артист так поводитися не може і не повинен. Він сидить на двох стільцях, намагаючись «урвати» з усіх боків, – написав політик Сергій Миронов у своєму телеграм-каналі. – Час би визначитися. Хоча, судячи з поведінки, цей артист свій бік вибрав. Пропоную позбавити Меладзе всіх звань, що є у нього. Це буде чесно та справедливо».

Член Радфеда Олена Афанасьєва заявила, що артиста взагалі необхідно позбавити російського громадянства: «Скотство! Потворність! Зрада! За таке Меладзе не звань треба лишати, а громадянства Російської Федерації».

Так звана організація «Армія захисників вітчизни», яка бореться «проти кредитного та цифрового рабства, медичних експериментів, засилля мігрантів та етноприступності» написала на співака заяву до СК та Генпрокуратури. Вони вимагали не пускати Меладзе в РФ і з'ясувати, чи законно він отримав громадянство. Деякі російські видання припускають, що Меладзе можуть визнати іноагентом та зняти з усіх телеефірів.

Читайте також: Алла Пугачова записала чергове відверте відеопослання у жовто-синьому вбранні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: