Полякова показала, як у підвалі свого будинку облаштувала укриття

Співачка з чоловіком та доньками
фото з відкритих джерел

Оля Полякова ховається у підвалі разом з доньками від ракетних обстрілів

Новорічні свята співачка Оля Полякова проводить з родиною у своєму заміському будинку під Києвом. З Великої Британії додому приїхали доньки Маша та Аліса, котрі навчаються у Лондоні. Старша донька Полякової, 17-річна Маша вступила до музичного коледжу в Лондоні. А 11-річна Аліса – до елітної школи-пансіону.

Співачка Оля Полякова розповіла, що разом з доньками від ракетних обстрілів, які почастішали останнім часом, ховалися у підвалі. За словами виконавиці, у приміщенні родині довелося ночувати дві ночі поспіль. Однак підвал не призначений для того, аби там спати. Тому Оля вирішила його облаштувати під укриття та розмістила там два зручних ліжка.

«Два дні поспіль ми вже спали у підвалі. Там у нас був незручний диван. І сьогодні ми принесли до підвалу ліжка. Раптом що, будемо тут ночувати. А то діти мої спали на цьому дивані. Тепер у нас буде ліжко, якщо що, будемо тут ночувати. Я сподіваюся, що вони нам не знадобляться», – розповіла Оля Полякова.

Раніше «Главком» писав, що Оля Полякова прокоментувала чутки про своє розлучення. «Хтось пустив слух, що я розлучилася з Вадиком. Я не розумію, звідки ці ноги взагалі ростуть, тому що і моєму Вадику його друзі задавали запитання: «Ви розлучилися?» Хтось пустив цю чутку. Я не розлучаюся з Вадиком», – заявила співачка.

Полякова зізналася, що нині її стосунки з чоловіком дуже змінилися: «Ми зараз спілкуємося набагато більше, ніж спілкувалися до війни. Принаймні ми зідзвонюємося кілька разів на день, чого раніше не було. Якщо я їхала на гастролі, я могла три дні не дзвонити. Зараз ми весь час у спайці. Чому? Тому що в нас купа запитань і у нас ніби спілкування стало більше».

Читайте також: Просто шок. 50-річна Софія Вергара опублікувала відверте фото у бікіні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: