Маша Єфросинина стала інтерв'юеркою YouTube на Мюнхенській конференції

фото зі сторінки Маші Єфросиніни

Платформа запросила чотирьох ведучих з різних країн, аби спілкуватися з гостями міжнародного безпекового форуму

Українська телеведуча Маша Єфросиніна отримала запрошення від платформи YouTube стати інтерв'юеркою їх студії на Мюнхенській конференції з безпеки. Про це вона сама повідомила у Facebook.

«Всесвітньо відома та найпотужніша платформа YouTube запросила мене стати інтерв‘юеркою їхньої студії на не менш відомій в світі Мюнхенській Безпековій Конфернціі. До павільйону Ютуб-Студії зазвичай приходять найяскравіші гості конференції для відвертої розмови», – написала телеведуча.

Вона наголосила на тому, що це для неї є свідченням визнання. Але найбільше вона пишається тим, що запросили саме українку. «Адже головна тема цьогорічної Мюнхенської конференції з безпеки – терористичний напад Росії на Україну. І в моїй особі Європа знов і знов буде чути голос нашої неймовірної країни та нереального в своїй незламності українського народу», – підкреслила Маша Єфросиніна.

Крім української телеведучої інтерв'юерами MSC YouTube Studio стануть Джек Келі, Ева Шульз та Вад Майя.

Нагадаємо, що у січні Росія визнала Машу Єфросиніну терористкою та оголосила у розшук. Телеведуча потрапила в країні-агресорі в «екстремістськи списки». Відповідна інформація з'явилася на сайті Росфінмоніторинг.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: