Олена Кравець зізналася, що наважилася на втечу з Києва: реакція її чоловіка

Кравець: На третій день прийшло розуміння – ця втеча була мені так необхідна
фото з відкритих джерел

Телеведуча каже, що з місцем усамітнення не вагалася

Телеведуча Олена Кравець на своїй сторінці в соцмережі розповіла, як поїхала з Києва, бо звалювалася у «прірву відчаю», який «впливав на стосунки у сім’і , атмосферу в домі та взагалі на все». Артистка зізналася, як до такої несподіваної поїздки поставився її чоловік.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Елена Кравец (@lennykravets)

«На початку року я попливла… Зрозуміла це не одразу, спочатку послалася на втому, але з часом стало очевидним – я не витримую, не можу впоратись з собою, кожного дня все глибше звалююсь у прірву відчаю та втрати всіх сенсів. Цей стан очікувано впливав на стосунки у сім’і , атмосферу в домі та взагалі на все, – зізнається Олена. – І тоді я вперше замислилася про втечу. Вперше в житті вирішила поїхати з дому без приводу. Сама. Туди, куди хочу, а не туди куди треба або хоче родина. Хотілося сховатися десь від усього світу і випасти з усіх його регістрів, пропасти з радарів».

Телеведуча каже, що з місцем усамітнення не вагалася, знала куди брати квиток, бо «декілька разів на рік у своїй уяві, подумки, вже їхала туди»: «Колись, вперше опинившись там на одну ніч, побачивши величезні сосни, коней та цю скульптуру, що на фото, я знала, що обов’язково повернусь. Повернусь, коли відчую, що хочу втекти в свій особистий загублений рай». Мова йде про туристичний комплекс «Верхоли» під Полтавою.

«Три години в інтерсіті з Київа до Полтави, ще 25 хвилин від вокзалу до самого комплексу, та двісті кроків від ресепшн до номеру… Я на місті. Зайшла в теплий будинок, кинула речі, включила чайник. Зателефонувала домашнім – я приїхала, все добре. Наважилась та сказала, що не буду виходити на зв’язок деякий час і ви мені не дзвоніть, якщо не критично, добре? – згадує Кравець. – Зробила собі каву, вийшла послухати шум сосен на терасу і, здається, в той самий момент, нарешті, відчула той самий зв’язок з собою. Попереду було 5 днів на самоті. Це справжня розкіш для мене, а у ці часи особливо, та я розуміла: коли хитається світ, – як внутрішній, так і зовнішній, – треба встояти на ногах. Тому я тут. Набрала багато книжок, але прочитала всього одну. Планувала відвідати всі процедури, а замість цього провалилася у щасливе байдикування. На третій день прийшло розуміння – ця втеча була мені так необхідна, тому що була не від чогось, а до себе. Саме у Верхолах відбулося це повернення. Я налагодила зв’язок з серцем та трохи розгладила душу, наповнила свої внутрішні колодязі. Повернулася ніби нова, всі помітили. Чоловік сказав, що заради таких перетворень готовий до моїх «втеч» щомісяця».

Передплатники артистки дякують їй за допис та щиро зізнаються, що теж мріють по таку втечу. «Дякую за цей допис, так хочеться втекти в таку подорож», – пише акторка Наталка Денисенко. «Постійно шукаю можливості повертатися до себе. Бо відчуваю, що вже не витримую. Коли поїхала на три дні до батьків в село, на якусь мить змогла знову відчути себе щасливою і в безпеці. Тому зараз постійно шукаю можливості виїхати за місто, в ліс, в тишу, на природу, щоб просто стабілізуватися або елементарно поплакати і залишити всі емоції природі», – зізналася телеведуча Неля Шовкопляс. «Це моя мрія! Наважитися просто побути із собою», – додала телеведуча Віра Кекелія. «Клас! Лєнні, дякую!», – написала співачка та волонтерка Даша Астаф’єва.

Читайте також: Стівен Кінг звернувся до росіян з бурхливим посланням

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: