Єфросиніна виклала в соцмережу особисті повідомлення від Собчак, яка назвала українців нацистами

Маша Єфросиніна: Це Ксенія Собчак щойно розшифрувала мені, що таке нацизм?
фото з відкритих джерел

Маша Єфросиніна про Собчак: Брехня – це ДНК їхньої нації

Телеведуча Маша Єфросиніна на своїй сторінці в соцмережі розмістила скріншоти повідомлень, які отримала від російської журналістки Ксенії Собчак після того, як назвала її «найбільшим розчаруванням серед російських публічних персон».

Нагадаємо, російська журналістка у своєму телеграм-каналі назвала українців нацистами за те, що українські користувачі соцмереж обурилися участю російської моделі Наталії Водянової в рекламній компанії міжнародної торговельної мережі Zara.

На цю заяву росіянки емоційно відреагувала телеведуча Єфросиніна: «Найбільше розчарування року серед так званих російських селебріті, Ксенія Анатоліївна Собчак, нарешті розкрилася тотально. У своєму телеграм-каналі назвала українців нацистами, нас людей, які, цитую, «проживають важкі часи». Маю питання до Ксенії Анатоліївни Собчак. Ксенія, як ми з вами назвемо тих людей, громадян Російської Федерації, які закатували до смерті, зламавши руки, ноги, зґвалтувавши і спалюючи живцем людей у ​​Бучі, в Маріуполі, каструючи їх, вбили майже 400 дітей України, зп#здивши всі унітази, праски та цеглу навіть у будинках наших громадян на окупованих територіях, зґвалтувавши наших жінок, старих, дітей, як ми їх назвемо? Люди, які влаштовують своє життя? Вам мабуть невтямки, що такі існують».

Після цього російська журналістка написала Єфросиніній особисті повідомлення, текст яких українська ведуча оприлюднила в мережі та прокоментувала публічно. Собчак звинуватила Єфросиніну, що вона «бореться з усіма росіянами», а треба, за її словами, лише з тими, хто підтримує війну.

«Серйозно? Це Ксенія Собчак щойно розшифрувала мені, що таке нацизм? Мені? Людині, чий закатований народ досі розкопують із-під землі? Ці люди вміють лише звинувачувати всіх у брехні! І не бачити скло у власному оці. Це ДНК їхньої нації», – відповіла Єфросиніна на виправдання Собчак.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: