Росія визнала терористкою та оголосила у розшук відому українську телеведучу

фото з відкритих джерел

Єфросиніна іронічно відреагувала

Телеведуча Маша Єфросініна потрапила в країні-агресорі в «екстремістськи списки». Відповідна інформація з'явилася на сайті Росфінмоніторинг.

Її дані внесено до російського списку осіб, щодо яких є «відомості про їхню причетність до екстремістської діяльності або тероризму», а саму Машу оголосили в розшук. Втім, за якою статтею її розшукує російське МВС, не відомо. 

«Друзі, новини бачу. Все бачу. Дякую за вітання – їх більше, ніж у день народження. Слава Україні!» – написала телеведуча в Інстаграм. У наступному пості ведуча показала, як наносить на обличчя маску. «Тут такі новини, аж невдобно: терористка, а фізіономія пом'ята. Що не день, то радість від сосії», – іронізує Єфросиніна.

Раніше «Главком» писав, що телеведуча відреагувала на заяву російського пропагандиста Володимира Соловйова, котрий публічно наплів несінітниць про неї та її чоловіка. На своїй сторінці у соцмережі Марія розмістила скріншоти з телеграм-каналу Соловйова, який заявив, що чоловік Єфросініної, бізнесмен Тимур Хромаєв, нібито виїхав з України за кордон у лютому після того, як «заробив мільйони на наркотиках та зброї». Пости Євросиніною російський пропагандист назвав «фашистськими», а її саму – «донькою  магаданських службовців».

Також Єфросиніна розповіла, як війна перекроїла її стосунки з чоловіком, який втратив під час війни майже весь свій бізнес. «У червні він поставив мене перед фактом, що подався до добровольчого загону, який був прикріплений до ЗСУ. І все літо вони провели під Херсоном, Кривим Рогом. Це був досить важкий період, мені навіть важко про це говорити», – поділилась телеведуча.

Однак, за словами Марії, захист України для Тимура стало тим, що дало йому сили жити далі після втрати бізнесу. Всі його здобутки постраждали, бо перебувають в окупованих територіях. «Його бізнес дуже постраждав. Майже все, що було вибудовано після того, як він пішов з чиновницької діяльності, воно знаходилося в містах, яка була окупована. Ми нічого не знаємо, що з його бізнесом там, тому що це знаходиться в містах, які сьогодні вщент зруйновані. Єдине, що дало йому сили не з'їхати з глузду і якось жити з тим, що втрачено все в його 48 років, – це піти захищати Україну», – зізналась ведуча.

Читайте також: Дружина Тищенка зганьбилася в мережі з «боксами незламності»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: