Складні часи. Осадча в річницю весілля розповіла про сімейне життя з Горбуновим

Подружжя виховує двох синів
фото з відкритих джерел

Горбунов в коментарях до допису відповів дружині

Телеведуча Катерина Осадча та її чоловік – продюсер та телеведучий Юрій Горбунов святкують чергову річницю шлюбу. Їхньому союзу – шість років. Про річницю весілля, яку в народі називають «чавунною», Осадча розповіла на своїй сторінці в соцмережі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Katya Osadcha (@kosadcha)

«Сьогодні шість років, як ми чоловік і дружина. Юрко, дякую за терпіння і мудрість, за кохання і за каву в ліжко. Складні часи, але переживемо все разом. Будемо розповідати онукам на їхніх весіллях, що головне – чути одне одного, розуміти, поступатися… Саме так бабця з дідом пережили разом війну», – написала Катерина. Горбунов в коментарях до допису відповів дружині: «Кохаю тебе, Катруся! Ти найкраща в світі!». Кум Горбунова та Осадчої – співак та продюсер Потап коротко привітав своїх найкращиих друзів та сусідів: «Обожнюю».

Раніше «Главком» писав, що Катя Осадча виклала в соцмережу фото з трьома синами та чоловіком. На знімках присутній  і 20-річний син Ілля від першого шлюбу Катерини. Раніше телеведуча розповідала, чим займається зараз її первісток, який після школи вступив до вишу за кордон.

Катя розмістила спільне фото у соцмережі на честь свята – Дня українського прапора. На фото телеведуча із сином позують перед камерою у синьо-жовтих футболках. До слова, видно, що Ілля помітно вищий за маму. За словами Осадчої, її старший син вивчає IT і вже допомагає захищати Україну в цій сфері. «Випереджуючи всі питання, Ілля не воює, вивчає IT і вже захищає країну на цьому фронті»,  – написала Катерина.

Читайте також: Всі молитви наші тут. «Антитіла» презентували потужну військову прем'єру

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: