340 гривень! За що? Леся Нікітюк спробувала підкупити поліцейських

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Журналістці виписали штраф за перевищення швидкості

Телеведуча Леся Нікітюк у День закоханих потрапила в неприємну історію: її зупинила поліція та виписала  штраф за порушення правил дорожнього руху.

Інцидентом, що стався, Нікітюк поділилася на своїй сторінці в соцмережі. Телеведуча зізналася, що її оштрафували за перевищення швидкості. Також Леся розповіла, що навіть встигла за кілька хвилин спілкування привітати правоохоронців з Днем святого Валентина. «Шановна поліція, я люблю вас! Оплачую штраф негайно», – каже Нікітюк.

«340 гривень! За що? За те, що я кохаю?», – пожартувала ведуча. І передала поліцейським подарунок – пригостила печивом у вигляді сердечка. Однак штраф все ж таки заплатити довелося.

Раніше «Главком» писав, що в одному з випусків проекту «LeМаршрутка», який транслює Новий канал, телеведуча Леся Нікітюк познайомилася з відомою на всю країну особистістю – блогером та ведучим гуманітарного проекту «Шукай своїх» Володимиром Золкіним, який розповів про розмови з полоненими рашистами.

«Володимир Золкін – людина, яка, напевно, найчастіше з усіх українців спілкувалася з російськими військовими, – розповідає Леся Нікітюк. – Усі вони – полонені, дають Золкіну інтерв’ю, які можна подивитися на його ютуб-каналі. В своїх розмовах журналіст намагається зрозуміти ту «загадочную русскую душу», а саме з’ясувати: «Якого біса ви сюди прийшли?».

Читайте також: Той запах був останнім. Найєм розповів, які висновки зробив після поранення

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: