Маша Єфросиніна показала, як збирає чоловіка на фронт

Чоловік Єфросиніної ще на початку війни вступив у лави ЗСУ
фото з відкритих джерел

Телеведуча розповідала, як війна змінила сімейні стосунки  

Телеведуча, волонтер та блогерка Маша Єфросиніна показала, як проводжає на фронт чоловіка, бізнесмена Тимура Хромаєва.

Єфросиніна зізналась, що раніше їй не вистачало моральних сил показувати такий контент у соцмережах. Однак тепер вирішила поділитися переживаннями, адже знає, що вона не одна українка, яка чекає на чоловіка з війни: «У мене всі ці місяці просто фізично та психологічно не вистачало сил показувати вам цю нову данність нашого життя з Тимуром. Але я знаю, скільки жінок сьогодні переживає саме те, що і я черговий раз цього ранку, проводжаючи його. Тому хочу всім сказати, що мені теж страшно».

«Але я нічого не можу вдіяти – це рішення мого чоловіка, ваших чоловіків. І під завалами страхів у нас з вами там всередині точно причаїлася гордість», – додала телеведуча.

Раніше Маша Єфросиніна розповідала, як війна змінила її стосунки із чоловіком. Марія зізналася, що більшість сімейних питань лягли на її плечі. І їй це не подобається. «Мій чоловік прийняв свої рішення, він повністю живе зараз захистом країни, своїми військовими справами. Я розумію, що єдине, що я можу сказати, що рішення приймаю я, але мені це не подобається. Ми теж проходимо через випробування, дуже складне, і я дуже сподіваюся, що ми його пройдемо», – зізналась Маша.

«Главком» писав, що телеведуча відреагувала на заяву російського пропагандиста Володимира Соловйова, котрий публічно наплів несінітниць про неї та її чоловіка. На своїй сторінці у соцмережі Марія розмістила скріншоти з телеграм-каналу Соловйова, який заявив, що чоловік Єфросініної, бізнесмен Тимур Хромаєв, нібито виїхав з України за кордон у лютому після того, як «заробив мільйони на наркотиках та зброї». Пости Євросиніною російський пропагандист назвав «фашистськими», а її саму – «донькою  магаданських службовців».

Читайте також: Подругу співачки Полякової засудили на дев'ять років за «поширення фейків»

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: