Макс Барських розповів, в який момент пробачив батькові

Макс Барських із своїм татом
фото з відкритих джерел

Макс Барських також зазначив, що навіть не здогадувався, що ображений на тата

Відомий український співак Макс Барських розповів, що у дитинстві не отримував від тата любові, тому навчився жити без неї. Згодом на зйомці одного із своїх кліпів, артист пробачив татові. Про це співак відверто зізнався ведучому Олексію Суханову.

«Це прийшло з часом, для мене немає нічого гіршого, ніж тримати в собі образи, тому я навчився прощати, ставити себе на місце людини, розуміти. Навчився давати другий шанс, тому що всі ми робимо помилки. Оскільки батько не приділяв багато уваги моєму вихованню, коли я був підлітком, у нас не було віддертого, щирого спілкування. Ми могли зідзвонюватися раз на пів року, поговорити ні про що. Через те, що у мене не було інших варіантів, я навчився жити без любові батька. Навчився відчувати любов у своєму оточені, друзях», – розповів Барських.

За словами артиста, це зробило його сильнішим, щоб він мав можливість адаптуватися до будь-яких обставин, бачити людей навколо і притягувати у власне життя однодумців.

Макс Барських також зазначив, що навіть не здогадувався, що ображений на тата.

«Навіть не знав, що у мене є образа. Він був гарною людиною, смішний, добрий, але ми були начебто з інших планет. Коли відбулось знімання кліпу «Февраль», у перерві між дублями, я виходив, у мене були сльози дощем, тоді я зрозумів, що це була та сама образа, яку я ховав у середині. Вона у той момент оголилася, і я після цих знімань відчув, що я все відпустив», – сказав артист.

Нагадаємо, що раніше Макс Барських зізнався, що на початку повномасштабного вторгнення йому погрожували політики з Росії, але він продовжував висловлювати свою позицію.

Також Макс Барських презентував нову англомовну роботу Rich, зняту в гумористично-гротескному стилі.

Вона присвячена актуальності питання людяності, життєвих цінностей та регресу особистості. Новий трек став третім релізом у співпраці з міжнародним лейблом Warner Music Poland й знаменує повернення співака до роботи над англомовним альбомом.

Читайте також: Українізація шоу-бізнесу. Макс Барських показав, що уміє солов’їною (фото, відео, аудіо)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: