Бобул і Сандулеса знову разом (фото)

Іво Бобул та Лілія Сандулеса вперше за 20 років виступлять на одній сцені
фото: скріншот з відео

Народний артист Іво Бобул вперше підтвердив возз'єднання зі своєю колишньою дружиною Лілією Сандулесою, зіркова пара відправляється у тур

Легенди української естради 90-х Іво Бобул та Лілія Сандулеса після гучного розставання знову вийдуть на одну сцену. Про це повідомив Іво Бобул на своїй сторінці у Facebook.

«Лілія Сандулеса та Іво Бобул вперше за 20 років на одній сцені у концертній програмі «Берег любові через роки» з туром по Україні», – йдеться в повідомленні.

Зокрема, Бобул та Сандулеса планують знову разом виконати свої популярні хіти. 

Раніше з’явилася інформація, що у 2024 виконавці зіграють спільний сольний концерт у «Палаці Україна», а збираються вирушити у тур.

Колишнє подружжя не виступало разом понад два десятиліття.

Зазначимо, у 90-х роках Іво Бобул і Лілія Сандулеса були не тільки успішним творчим дуетом, але і парою. Вони разом випустили кілька хітів, в тому числі і пісню «Берег любові».

Однак на початку 2000-х стало відомо про те, що вони розлучилися. Разом з тим розпався і їхній творчий тандем.

Відомо, що Сандулеса пропонувала Бобулу продовжити спільні виступи, але артист відмовився.

Нагадаємо, заслужений і народний артист України Іво Бобул в інтерв'ю Славі Дьоміну пояснив, чому розлучився з першою дружиною лише через три місяці після одруження.

Також Іво Бобул розповів про стосунки зі своїми трьома дітьми і пояснив, чому зіпсувалися стосунки з донькою.

До слова, 17 червня народному артистові України родом із Буковини Іво Бобулу виповнилося 70 років. Український співак, композитор, педагог, народний артист України, гордість Буковини та всієї України. Цього дня він виступив з концертом у Львові.

Читайте також: Іво Бобул назвав розмір своєї пенсії

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: