«Попрощався зі сценою та життям» – Макс Барських про першу реакцію на повномасштабне вторгнення

Макс Барських зазначив, що на початку повномасштабного вторгнення намагався привернути увагу росіян
скріншот відео

«Я думав про людей, які гинуть від ракет, якими Росія атакувала кожне місто»

Відомий співак Макс Барських зізнався, що на початку повномасштабного вторгнення йому погрожували політики з Росії, але він продовжував висловлювати свою позицію. Про це співак розповів ведучому Олексію Суханову.

«Я попрощався не тільки зі сценою, але й зі своїм життям. Музика і сцена – останнє про що я думав. Я думав про людей, які гинуть від ракет, якими Росія атакувала кожне місто», – розповів артист.

Макс Барських зазначив, що на початку повномасштабного вторгнення намагався привернути увагу росіян, але зрозумів, що «ми говоримо різними мовами, і ми різні люди».

«У мене було багато погроз з Росії: від політиків. Я мав певну позицію, яку висловлював. Намагався певним чином привернути увагу росіян, щоб ми разом припинили цей жах. Але з кожним днем я розумів, що ми говоримо різними мовами, і ми різні люди. Тоді я зрозумів, якщо помирати, то до кінця нести правду і впливати на людей, щоб зупинити війну», – зізнався Барських.

Нагадаємо, Макс Барських презентував нову англомовну роботу Rich, зняту в гумористично-гротескному стилі.

Вона присвячена актуальності питання людяності, життєвих цінностей та регресу особистості. Новий трек став третім релізом у співпраці з міжнародним лейблом Warner Music Poland й знаменує повернення співака до роботи над англомовним альбомом.

Читайте також: Українізація шоу-бізнесу. Макс Барських показав, що уміє солов’їною (фото, відео, аудіо)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: