Дрю Беррімор та Кейт Хадсон «перемили кісточки» колишнім

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

 

Акторки дійшли висновку про те, як важливо не накопичувати негатив і вміти відпускати минуле

Голлівудські акторки Кейт Хадсон, яка зіграла в недавньому гучному сиквелі «Дістати ножі», стала запрошеною героїнею авторського ток-шоу Дрю Беррімор The Drew Barrymore Show. Давні подруги, які виховують по кілька дітей, обговорили стосунки з колишніми партнерами на тлі спільної опіки.

Дрю має дві доньки – 10-річну Олів і 8-річну Френкі. Дівчинок Беррімор народила від арт-консультанта Вілла Копельмана. А Кейт, у свою чергу, виховує 18-річного Райдера від екс-чоловіка Кріса Робінсона, 11-річного Бінгхема від Метта Белламі та 4-річну доньку Рані Роуз із нинішнім нареченим Денні Фудзікавою. Хадсон зазначила, що дуже важливо зберегти з батьком дітей добрі стосунки.

«Я думаю, що кохання змінює форму. Ти не можеш просто припинити любити когось. Навіть у найгіршому з можливих сценаріїв. Навіть у відносинах, які можуть піти зовсім не так. Я вірю, що завжди є спосіб повернутися до пошуку моменту, де ви можете виявити співчуття і все ще відчувати це кохання, просто по-іншому. Крім того, я теж робила помилки в минулому», – сказала Дрю.

Дрю та Кейт дійшли висновку про те, як важливо не накопичувати негатив і вміти відпускати минуле. Актриси вважають, що треба «захищати своїх колишніх», щоб рухатися далі.

Раніше «Главком» писав, що Дрю Беррімор пройшла через тяжке розлучення з Віллом Копельманом. Сімейна ідилія закінчилася через чотири роки після весілля.

Читайте також: Аліна Гросу показала чоловіка, завдяки якому потрапила до Америки

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: