Бійка через Меган і скандал із нацистською формою: відомі нові звинувачення принца Гаррі

Герцог Сассекський стверджує, що одного разу старший брат напав на нього під час сварки
фото з відкритих джерел

Принц Гаррі зізнався, що хотів би повернути батька і брата, але ті не виявляють бажання

У своїх мемуарах «Запасний», які з’являться у відкритому доступі вже наступного вівторка, принц Гаррі знову звинувачуватиме брата, принца Вільяма. Про це повідомляють журналісти The Guardian, які ознайомилися із витягами з книги.

Герцог Сассекський стверджує, що одного разу старший брат напав на нього під час сварки через Меган Маркл. Мовляв, Вільям назвав Меган «складною», «грубою» та «різкою», повторюючи епітети, які часто використовували щодо неї журналісти. Відбулася суперечка, внаслідок якої Вільям накинувся на брата.

«Все сталося швидко. Він схопив мене за комір, порвав ланцюжок на шиї, штовхнув мене на підлогу. Я впав на собачу миску, і вона розбилася піді мною, уламки встромилися в мене. Якийсь час я так лежав, приголомшений, потім підвівся і сказав йому забиратися», – згадує Гаррі.

В іншому уривку книги Гаррі розповідає про один із найсерйозніших скандалів, у які він коли-небудь потрапляв – про випадок, коли він надів на вечірку нацистську форму. За словами Гаррі, він не міг вибрати між двома костюмами і тому звернувся до брата за порадою.

«Я подзвонив Віллу та Кейт, щоб дізнатися їхню думку, і вони відразу сказали, що це має бути нацистська уніформа», – заявляє Гаррі у книзі. Крім того, як він стверджує, ще до вечірки він показався братові та Кейт у костюмі, і вони розсміялися.

Раніше експерт з королівської родини Великобританії Роберт Лейсі писав, що ворожість між братами почала зароджуватися саме після того, як Гаррі довелося взяти на себе всю відповідальність за історію з костюмом нациста: «Це змусило Гаррі відчути образу та відчуження». За інформацією Лейсі, найчастіше саме Вільям підштовхував Гаррі на його «руйнівні вчинки», а сам при цьому виходив сухим з води. Через це брати почали віддалятися один від одного.

Раніше «Главком» писав, що принц Гаррі пояснив, чому вирішив випустити книгу. Він заявив, що сімейні проблеми не можна вирішити без розголосу. За словами Гаррі, представники правлячої династії всіляко відмовляються від перемир'я. Мовляв, тому герцогу довелося написати мемуари. Також Гаррі зізнався, що «хоче повернути батька та брата», але «вони продовжують робити з них із Меганом лиходіїв». 

Читайте також: Наомі Кемпбелл виклала в мережу рідкісні фото з дочкою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: