Папараці зловили принца Вільяма з Кейт Міддлтон та дітьми за новорічними розвагами

фото з відкритих джерел

Кейт та Вільям привезли дітей до тематичного парку розваг «Лапландія»

Різдвяні канікули принц і принцеса Уельські проводять разом із дітьми у своєму особняку Анмер-Холл у Норфолку. Там вони не тільки прогулюються територією маєтку, а й вибиралися до міста. Так, Кейт та Вільям відвезли дітей до тематичного парку розваг «Лапландія».

Цей парк є зимовою резиденцією Санта-Клауса, повною дивовижних розваг для дітей та їх рідних. У мережі з'явився знімок, на якому зображені Кейт з Вільямом, нянею та старшими дітьми: принцом Джорджем та принцесою Шарлоттою. Молодший син подружжя залишився вдома – малюк Луї ще не доріс до таких насичених розваг.

Кетрін вибрала лаконічне пальто, чоботи-челсі та синю шапку-бінні, а Вільям з'явився у теплому жакеті, джинсах та шапці в тон. Шарлотта і Джордж теж нарядилися тепло. При цьому на первіску Кейт була її шапка, яку герцогиня неодноразово вдягала раніше.

Блогери відразу почали обговорювати новий вихід королівського сімейства. «Хлопчик тягає речі мами? Але шапка і справді класна», «Кейт така ощадлива, цій шапці вже років сім точно», «Мама не дозволила Джорджу замерзнути», – пишуть у мережі.

Читайте також: Просто шок. 50-річна Софія Вергара опублікувала відверте фото у бікіні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: