Кейт Уінслет зворушила мережу, підтримавши недосвідчену журналістку під час інтерв'ю

фото з відкритих джерел

Ролик менш ніж за добу набрав понад 1 млн переглядів у Twitter

У соцмережі став вірусним ролик німецької телекомпанії ZDF, на якому молоденька журналістка бере у Кейт чергове із сотень інтерв'ю з приводу нового фільму «Аватар: Шлях води». Під час розмови дівчина на ім'я Марта зізналася зірці, що нервує, бо це її перше інтерв'ю. Уінслет у відповідь не стала обурюватися, чому їй підсунули стажерку, а навпаки, підтримала репортера-початківця.

«Ти робиш це вперше? – уточнила Кейт. – Добре, тоді знаєш що? Коли ми зробимо це інтерв'ю, воно буде найдивовижнішим із усіх. І знаєш чому? Тому що ми вирішили, що так буде. Прямо зараз ми вирішили, я і ти, що це буде справді фантастичне інтерв'ю».

«Ти можеш спитати мене про що завгодно, і тобі не треба боятися. Все буде чудово. Окей? Ти можеш. Добре, давай зробимо це!» – додала акторка.

Короткий ролик менш ніж за добу набрав понад 1 млн переглядів у Twitter.

Раніше «Главком» писав, що Кейт Уінслет розповіла, як її цькували за фігуру. Коли на початку 90-х вона ще студенткою прийшла в кіно, майбутній зірці постійно говорили, що їй діставатимуться лише ролі «товстух». А для головних героїнь продюсери шукали худорлявих.

«Це може бути вкрай негативно. Люди піддаються пильному вивченню, з яким молода та вразлива людина не може впоратися, – розповіла Уінслет виданню The Sunday Times. – Але в кіноіндустрії справді все змінюється. Коли я була молодша, моєму агенту дзвонили і питали: «Яка в неї вага?» Я не шуткую. Тож втішно, що ситуація почала змінюватися».

Читайте також: Вікторія Бекхем на межі банкрутства: стало відомо про нечувані збитки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: