Камалія показала понівечену квартиру сестри в результаті атаки на Київ

Камалія: Плакала від щастя, що моєї двоюрідної сестри не було в той момент вдома
фото з відкритих джерел

Артистка розмістила кадри житла родички, яка живе в Голосіївському районі

Співачка Камалія на своїй сторінці в Інстаграм поділилася, що під час атаки на Києву 30 травня була пошкоджена квартира її сестри.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Kamaliya (@kamaliyaofficial)

Артистка розмістила кадри житла її родички, яка живе в Голосіївському районі столиці.

«Коли вчора всі постили фото пошкодженого уламками ракети будинку в Голосіївському районі Києва, я плакала від щастя, що моєї двоюрідної сестри не було в той момент вдома, бо її квартира була саме в цьому будинку. Звичайно, від вибухової хвилі вилетіло скло з вікон, і навіть поплавились віконні рами, два верхні поверхи повністю зруйновані. Будинок непридатний до життя, сподіваюсь відремонтують. Найжахливіше – загинула людина», – написала Камалія.

Раніше «Главком» писав, що співачка Камалія, яка нещодавно оголосила, що розлучається зі своїм чоловіком, пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром, схоже передумала переходити на дівоче прізвище.

Виконавиця, яка нещодавно відсвяткувала 46-річчя у Каннах, виступила на благодійному заході Ukrainian fashion film festival. Із нею там був і Захур. Чоловік Камалії вийшов до неї з розкішним букетом квітів: «Дякую що ви всі зібралися на день народження моєї коханої жінки». Після благодійного заходу подружжя вирушило святкувати до місцевого ресторану. Там Камалія та Мохаммад Захур разом танцювали.

Читайте також: Дзідзьо вперше показав свою сестру та розповів про її талант

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: