Мільярдер, який розлучається з Камалією, засвітився на її концерті з розкішним подарунком

фото з відкритих джерел

Співачка нещодавно відсвяткувала день народження

Співачка Камалія, яка нещодавно оголосила, що розлучається зі своїм чоловіком, пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром, схоже передумала переходити на дівоче прізвище.

Виконавиця, яка на днях відсвяткувала 46-річчя у Каннах, виступила на благодійному заході Ukrainian fashion film festival. Із нею там був і Захур. Чоловік Камалії вийшов до неї з розкішним букетом квітів: «Дякую що ви всі зібралися на день народження моєї коханої жінки». Після благодійного заходу подружжя вирушило святкувати до місцевого ресторану. Там Камалія та Мохаммад Захур разом танцювали.

Тим часом сама Камалія нещодавно на своїй сторінці в соцмережі виклала фото із цікавим іноземцем. Виконавиця каже, що в Пакистані, де вона перебувала з виступами, місцева преса знайшла їй нареченого.

«Обожнюю ці приголомшливі заголовки журналістів! Ось і пакистанські журналісти знайшли сенсацію. Цитую: «Камалія таємно вийшла заміж у Пакистані? Судячи з фотографій, які потрапили в розпорядження пакистанських ЗМІ, популярна українська співачка Камалія таємно вийшла заміж за пакистанську мегазірку Сахіра Алі Бхагга. Фотографії злив друг, який побажав залишитися невідомим, якого запросили на весільну вечірку. Більш детальна інформація очікується і відстежуватиметься». Десь я це вже бачила. Дякую, шановні журналісти, за увагу до мене», – театрально побідкалася співачка в соцмережі.

Раніше «Главком» писав, що Камалія, яка оголосила про розлучення з чоловіком, зізналася, чому доньки живуть не з нею.

Читайте також: Андрій Данилко відмовився від своєї знаменитої зірки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: