Джессіка Сімпсон розповіла, що ледь не померла після пластичної операції, яка мала жахливі наслідки

Акторка погладшала на 45 кілограмів, згодом схудла, однак отримала хворобу
фото з відкритих джерел

Під час операції акторка підхопила інфекцію

Після народження трьох дітей голівудська акторка та співачка Джесіка Сімпсон дуже погладшала – загалом актриса набрала 45 кілограмів. Однак згодом артистка феноменально  схудла. А щоб впоратися з в'ялою шкірою, вдалася до пластичної хірургії.

«Я так соромилася свого тіла, що не дозволяла чоловіку бачити мене без білої футболки, –  розповіла вона, як повідомляє TooFab. – І навіть приймала душ у ній. Я не могла дивитися на себе. Я вбивала себе випивкою і таблетками».

Співачка зробила підтяжку живота, але не була задоволена результатом. Тому через два місяці вирішила зробити ще одну підтяжку.

«Все пройшло не дуже добре, – зізналася Джессіка. – Я підхопила інфекцію – коліт – і мене так сильно рвало, що я думала, що у мене ось-ось розійдуться шви. Моя мама та чоловік дуже хвилювалися. Їм довелося терміново відвезти мене у клініку, і я таємно залишилася там на дев'ять днів. Але принаймні була жива».

Раніше «Главком» писав, що легендарна співачка Селін Діон скасувала світове турне через невиліковну хворобу, яка прогресує.

Читайте також: Ніколь Кідман видала три секрети своєї неймовірної стрункості

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: