Речник Путіна кинувся цілувати руки Пугачовій, зустрівши її в Москві  

фото з відкритих джерел

Пєсков та Пугачова побачилися на похороні дизайнера Юдашкіна

Російська співачка Алла Пугачова, яка відкрито виступає проти війни в Україні, прилетіла до Росії, щоб попрощатися з близьким другом Валентином Юдашкіним, який помер на початку травня в 59 років. Під час церемонії артистка зустрілася з речником президента РФ Дмитром Пєсковим.

За інформацією російських ЗМІ, до близьких Юдашкіна під час похорону підійшов Пєсков. Прессекретар головного терориста планети кинувся цілувати руки Пугачовій. «Як ви? Я дуже радий вас бачити», – розплився в посмішці Пєсков. Що відповіла йому Пугачова, історія замовчує.

Раніше «Главком» писав, що співачка Лайма Вайкуле розповіла про телефонну розмову з Пугачовою напередодні поїздки в Москву. «Мені Алла позавчора сказала, що летить на похорон до Валентина Юдашкіна. Вона казала: «Валя приїжджав до мене зовсім хворий кілька тижнів тому. Я зараз що не поїду до нього на похорон? Отже діти залишаться, а я маю їхати». Тож Алла, як завжди, на висоті», – ділилася Лайма.

Вайкуле також наголосила, що Пугачова не боїться повертатися до Росії, незважаючи на свою політичну позицію: раніше співачка неодноразово висловлювалася проти війни в Україні. «Я не відмовляла, тому що вважаю, що вона має рацію. Це Алла. Коли приїжджав із Китаю Сі Цзіньпін, нічого. Прекрасно. Чому Алла не може? Вона не менш важлива персона, мені здається», – заявила Вайкуле.

Читайте також: Пугачова намагалася залишитися непоміченою на похороні Юдашкіна в Москві

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: