«Є щось електричне»: Тейлор Свіфт повернулася до колишнього

Роман Метті Хілі та Тейлор Свіфт розпочався у травні 2023 року
фото: taylorswift/Instagram

Відомо, що не зважаючи на те, що вони обоє інтенсивно гастролюють, пара намагається знаходити час один для одного між виступами

Як стало відомо, співачка Тейлор Свіфт знову зійшлася із з колишнім хлопцем – Метті Хілі. Вони зустрічалися недовго, але пристрасно. Видання Page six, посилаючись на власні джерела, повідомляє, що вони зійшлися знову.

Джерело запевняє, що між Тейлор та Метті виникло «щось електричне». Тому є сподівання, що вони подолають проблеми в стосунках.

Відомо, що не зважаючи на те, що вони обоє інтенсивно гастролюють, пара намагається знаходити час між виступами, щоб зустрічатися офлайн. 

За словами джерела, звільнення жінки, яка працювала з Метті, є ознакою відновлення роману. Можливо, Тейлор ревнувала до цієї незнайомки, а тепер перешкоду усунуто.

Нагадаємо, що роман Метті Хілі та Тейлор Свіфт розпочався у травні 2023 року. Однак через місяць з'явилася новина, що пара розійшлася. Причина розриву – зайнятість обох співаків.  

Наразі співачка не робила ніяких заяв про відновлення. Тейлор Свіфт повністю занурена у концертний тур, з яким мандрує США.

Читайте також: 3 тисячі доларів: Тейлор Свіфт загрожує штраф

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: