Джамала повернулася з Америки з хорошими новинами (фото)

На кожному виступі Джамала проводила аукціони
фото: Instagram/jamalajaaa

За весь час туру команді Джамали вдалося зібрати два мільйони гривень на допомогу українцям

Українська співачка Джамала закінчила свої перші гастролі Північною Америкою. Про це виконавиця написала в Instagram.

Переможниця «Євробачення-2016» відвідала одинадцять міст, зокрема Нью-Йорк, Чикаго, Торонто, Монреаль, Міннеаполіс, Ванкувер, Сіетл, Сан-Франциско, Лос-Анджелес, Орландо та Філадельфію, де презентувала концертну програму «Like A Bird». Вокалістка зібрала кругленьку суму для українців, що постраждали від війни. 

Джамала повернулася з Америки з хорошими новинами (фото) фото 1

Джамала зазначила, що за весь час туру її команді вдалося зібрати два мільйони гривень на допомогу українцям. Кошти артистка передасть до різних благодійних фондів. Цікаво, що на кожному виступі Джамала проводила аукціони, для яких підготувала лоти. Серед них – футбольний м'яч з підписом футболіста Андрія Шевченка, збірка «300 віршів» Ліни Костенко, марки підписані Головнокомандувачем Збройних Сил України Валерієм Залужним, а також особисті речі селебріті.

Джамала повернулася з Америки з хорошими новинами (фото) фото 2
Джамала повернулася з Америки з хорошими новинами (фото) фото 3

«Не питайте мене, чи встигла я подивитися міста. Не чекайте світлин зі знаковими місцями, тому що все, що я бачила – це аеропорти, готелі та концертні майданчики. Але найголовніше – я бачила людей. Десятки годин у дорозі й багато тисяч кілометрів позаду. Важливий та пілотний, у цей важкий для країни час, тур. Але наша сила – в єднанні!», – висловилася співачка.

Джамала повернулася з Америки з хорошими новинами (фото) фото 4

Українці залишили слова вдячності під публікацією виконавиці: «Джамала – ти просто неймовірна», «Концерт в Орландо був феєричним. Слава Україні!», «Ви – крута. Дякую за приклад порядності, гідності та честі справжньої дочки своєї країни», «Дякую! Низький уклін за вашу працю, енергію та любов».

«Пам’ятайте те, що я казала під час своїх виступів: «От як тісно ви стоїте на концертах пліч-о-пліч, так само «стійте»  і будьте голосами нашої країни, де б ви не були!» – наголосила артистка.

Нагадаємо, що українська кримськотатарська співачка Джамала на своїй сторінці в Instagram вона поділилася чорно-білим фото.

Додамо, що співачка Джамала, яка кілька днів тому виступила на сцені Євробачення у фіналі конкурсу, на своїй сторінці в соцмережі розповіла, як їй вдалося приховувати від організаторів трансляції свій задум: вигукнути зі сцени під час свого виступу «Слава Україні! Героям Слава!».

Читайте також: ТОП-100 золотих хітів Незалежної України

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: