Американська співачка Тейлор Свіфт на концерті з'їла жука

Курйозна ситуація з жуком не зіпсувала настрій артистці
фото з відкритих джерел

До рота зірки випадково влетів жук під час концерту

Американська співачка Тейлор Свіфт виступала в Чикаго. Концерт відомої артистки сміливо можна назвати велелюдним. Під час заходу не обійшлося без неочікуваного – до рота Свіфт випадково влетів жук. Артистка довго не замислювалась над тим, що робити, а взяла й проковтнула комаху.

Тисячі людей захоплено дивилися, а що ж буде далі. Артистка спокійно відвернулася, прокашлялась та зіронізувала, що, мовляв, було дуже смачно. Після цього американська зірка продовжила співати. 

Жінка жартома запитала, чи є шанс, що це ніхто не зафіксував, але шанувальники харизматичної зірки лише посміялися. До слова, відео інциденту Свіфт сама опублікувала у своєму Twitter-блозі.

«О, смакота... Чи є шанс, що ніхто з вас цього не бачив? Все добре. Я проковтнула його», – сказала зі сцени в Чикаго співачка.

У соцмережах шанувальники творчості артистки відреагували неоднозначно на ролик. Більшість підтримали артистку.

Додамо, що кішка співачки Тейлор Свіфт потрапила у трійку найбагатших тварин світу. Експерти оцінили капітал домашньої звіринки породи шотландська весловуха у 97 мільйонів доларів.

Раніше «Главком» писав, що Тейлор Свіфт за два дні до церемонії «Греммі» вирішила проігнорувати премію через скандал із колишнім виконавчим директором академії Деборою Дуган.

Читайте також: Десять улюблених чоловіків Тейлор Свіфт

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: