Лобода викликала фурор на концерті в Латвії (відео)

Артистку кілька разів викликали на біс
фото з відкритих джерел

На сцені пролунали давно відомі українські хіти, серед яких – «Нікому то не треба», «По-українськи», «Молитва»

Українська співачка Світлана Лобода виступила з масштабним концертом в Ризі. Зал був заповнений українськими прапорами, а чергу до сцени можна назвати велелюдною. На концерті прозвучали не лише нові пісні артистки з альбому «Made in U», а й давно відомі українські хіти: «Нікому то не треба», «По-українськи», «Молитва».

Під час виступу співачка кілька разів зверталася до шанувальників. Вона дякувала Латвії за підтримку та відверто говорила про те, що відбувається в Україні після чергової хвилі російського терору. Лобода повідомила, що частину коштів з концерту спрямує на допомогу українцям з Херсонщини, що постраждала від вибуху на Каховській ГЕС. 

«Понад рік в моїй країні, в моїй Україні іде нещадна, жахлива, несправедлива війна, російські солдати вбивають наших дітей, жінок і чоловіків. Я знаю, що Латвія підтримує українців і допомагає нам. Я дуже за це вдячна. Кілька днів тому відбулася чергова страшна трагедія – вибух на Каховській ГЕС і я дякую кожному з вас, бо ви берете участь у великій справі – підтримці людей, які втратили все і зараз дуже потребують допомоги»,  – звернулася до залу Loboda.

Лобода викликала фурор на концерті в Латвії (відео) фото 1

Артистку кілька разів викликали на біс і вона знову з’являлася на сцені, виконавши відому композицію «Щедрик» Леонтовича.

«Через пекло мають пройти ті, хто порушив спокій нашої землі, нашої України. Хто вбиває, хто приходить на чужу землю і не розуміє що він коїть. Та прийде час і всі обов’язково отримають по заслугах», – сказала співачка.

Додамо, що Світлана Лобода планує надати квартиру в Києві для проживання багатодітній сім’ї, яка втратила дім через вибух на Каховській ГЕС. 

Читайте також: Відома акторка виклала гучну пародію на інтерв'ю Лободи блогерці: та гнівно відповіла

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: