Українська співачка Shadu розповіла, як долає стрес

«Дихання по квадрату» – техніка, якою користується співачка
фото з відкритих джерел

Артистка користується цікавою дихальною практикою тоді. коли з’являється тривога

Українська співачка Shadu, яка влітку минулого року презентувала нову пісню «Коли я», присвятила українцям, які втікали від жахіть війни. Актриса поділилась секретами, як під час війни справляється зі стресом.

«Мені погано вдається справлятися зі стресовими ситуаціями. Протягом усієї війни – я на антидепресантах. Зі сторони може здаватися, що якщо ти фізично перебуваєш не в Україні, тобі морально легше. Але, на жаль, це неправда. Кожен ранок починається з читання новин у пабліках. Усвідомлення того, що ти не можеш ніяк і нічим допомогти, зводить з розуму. Мені набагато морально легше бути в Україні. Навіть коли повітряні тривоги. Вдома, незважаючи на війну, мені спокійніше, я можу контролювати хоч якось ситуацію (звичайно, це мені просто так здається). Але я в жодному разі не закликаю нікого наслідувати мій спосіб позбавлення стресу. Кожна доросла людина має сама робити свій вибір», – написала артистка.

Відомо, що жінка користується цікавою дихальною практикою в момент, коли з’являється тривога. Вона називається «Дихання по квадрату».

«Якщо у вас тривога або напад гніву, треба зробити наступне: вдих за 4 секунди. Пауза 4 секунди. Видих за 4 секунди. Пауза 4 секунди. Дуже важливо зробити 10 таких дихальних циклів», – розповіла Shadu.

Додамо, що 16 червня у Жовтневому палаці у Києві відбулася дванадцята церемонія нагородження музичної премії Yuna. Ключове гасло заходу – «Пісні незламної України». Було нагороджено артистів, які виграли цього року премії за підсумками голосування журі. Також знаменитостям вручили спецнагороди за їхню невтомну працю в царині української культури та суспільства.

Читайте також: Юна українка, яка відмовилася виступати з росіянами в Італії, отримала нагороду МЗС (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: