Ірина Білик розвеселила шанувальників кумедним відео зі своїм ексчоловіком

Ірина Білик та Дмитро Коляденко
фото: скріншот

Шанувальники виразили подяку улюбленій зірці за те, що її контент підняв їм настрій

Днями співачка, телеведуча та народна артистка України Ірина Білик поділилася відеороликом у своєму профілі в Instagram, на якому з'явилася поряд із своїм колишнім чоловіком, хореографом та співаком Дмитром Коляденком.

Відео видалося досить жартівливим: на ньому можна побачити Білик, яка в помаранчевому капелюсі та окулярах смакує каву. Разом з нею зображений і Коляденко, який одягнув рожевий дощовик, окуляри та бандану. Він із задоволенням ласує хотдогом.

Ця комічна сцена була знята на одній із заправок у Львівській області.

У ролику артистка звернулася до своїх прихильників із запитанням: «Чи вважаєте ви сосиски корисною стравою?»

У відеоролику Ірина Білик також висловила своє невдоволення тим, що їй не дісталася «неймовірно смачна» сосиска, якою ласував Коляденко. Сама співачка в той момент насолоджувалася кавою. Під завершення відео хореограф ніжно обіймає артистку.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ірина Білик (@bilyk_iryna)

Своєю чергою, шанувальники виразили подяку улюбленій зірці за те, що її контент підняв їм настрій. Також прихильники відзначили, що вони з Коляденком – ідеальна пара.

«Ви - просто неймовірні! Сучасна Аліса і Базіліо-кіт! Ви - крутий дует!», «Ви, наче Джей Ло і Бен Аффлек через 20 років - знову разом. Від долі не втекти», «Ви просто чудові та створені одне для одного. Стільки років разом», «Які ви класні разом!», – пишуть користувачі соцмережі.

Як відомо, між 2003 та 2006 роками Ірина Білик та Дмитро Коляденко були у цивільному шлюбі. Тоді їх розлучення було вирішено вкрай шумно і зі скандалом. Однак, здається, що парі вдалося примиритися і, можливо, вони знову разом.

Раніше повідомлялося, що суперзірка української естради, співачка та композиторка, Народна артистка Ірина Білик уперше за час повномасштабної війни виступить на концерті в Україні. Виступ артистки заплановано на фестивалі «Шампанські очі» 17 серпня у день народження Кузьми (Андрія Кузьменка, гурт «Скрябін»). Концерт відбудеться у Львові на !FESTrepublic.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: