З Анною Трінчер стався інцидент у потязі

Анна Трінчер
Фото з відкритих джерел

Посеред ночі у зірки сталася панічна атака

Українській співачці Анні Трінчер, яка нині перебуває за кордоном, стало зле прямо у потягу, про що вона поділилася у блозі в Instagram.

«Сьогодні я пережила найжахливішу ніч у своєму житті», – написала дівчина.

За словами співачки, їй було дуже погано, що вона навіть почала заїкатися. Трінчер звернулася за допомогою, її рятували провідник та подруга. Блогерка зазначає, що не змогла б впоратися без підтримки.

«Я вперше в житті заїкалася. Моє тіло було спазмованим, але водночас я нічого не відчувала... Півтори години провідник тримав мене за руку. Він був збентеженим: не розумів, що робити. На зв'язку була моя подруга, без якої я б не впоралася«, – розповіла співачка.

З Анною Трінчер стався інцидент у потязі  фото 1

Також Трінчер не приховує, що часто страждає від панічних атак та намагається пропрацьовувати проблеми з психологом, проте їй знову довелося усе це відчути.

«Мені щиро себе шкода. Я ніколи нікому не побажаю відчути хоча б на 1% те, що відчула я. Звичайно, панічна атака виникла небезпідставно, і через це вдвічі боляче... Дуже боляче. Я знаю, що я сильна, я хороша, я розумна, глибока, і я б впоралася з будь-чим. Але до цього я просто не була готова», – зазначила блогерка.

Причини панічної атаки Трінчер не розкрила. Вона попросила не запитувати у неї про проблеми, адже говорити про них не хоче.

Нагадаємо, що українська співачка та блогерка Анна Трінчер показала, що разом зі своїм чоловіком Олександром Волошиним переїхали в заміський будинок.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: