«Спала на підлозі»: Джамала показала, як евакуювалася через масштабні пожежі в Італії

Джамала
фото з відкритих джерел

Співачка застала масштабні пожежі на Сицилії

Українська виконавиця та переможниця «Євробачення» 2016 Джамала стала свідком масштабних пожеж, які охопили Італію через аномальну спеку.

Нещодавно артистка перебувала на острові Сицилія, і в сам день початку пожеж вона планувала летіти до Варшави, але її рейс був скасований. Вона поділилася цією історією у своєму Instagram, показавши, як їй довелося евакуюватися з охопленою полум'ям Сицилії.

Джамала розповіла, що спочатку поїхала до Палермо, однак через велику кількість людей у готелях місць не було. Тому співачка прийняла рішення затриматися в аеропорту, де ночувала просто на підлозі.

«У Палермо в готелях було повністю зайнято, тому я поїхала до аеропорту. Там був справжній хаос, всі рейси були скасовані. Тому вирішила лягти на свою куртку і спала на підлозі. Прокинулась о 5 ранку, бо відчула, що через мене переступають інші люди», – розповіла Джамала.

Джамала також повідомила, що врешті-решт дісталася Мюнхена, де планувала пересідати на наступний літак до Варшави. Однак, рейс був скасований, і тепер виконавиця все ще намагається дістатися до Польщі.

Раніше повідомлялося, що українська виконавиця та переможниця «Євробачення» 2016 Джамала опублікувала фото зі своїм батьком, де вони танцюють весільний танець.

Також українська співачка Джамала закінчила свої перші гастролі Північною Америкою. Переможниця «Євробачення-2016» відвідала одинадцять міст, зокрема Нью-Йорк, Чикаго, Торонто, Монреаль, Міннеаполіс, Ванкувер, Сіетл, Сан-Франциско, Лос-Анджелес, Орландо та Філадельфію, де презентувала концертну програму «Like A Bird». Вокалістка зібрала кругленьку суму для українців, що постраждали від війни

До слова, українська кримськотатарська співачка Джамала, яка відома у всьому світі, про своє особисте життя розповідає неохоче. Джамала заміжня і виховує двох синів. На своїй сторінці в Instagram вона поділилася чорно-білим фото, на якому постала зі своєю сім'єю і з вагітним животиком.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: