Українські військові знялися в емоційному кліпі на пісню «Дякую» Олі Полякової (відео)

фото: скріншот

Відеоробота на пісню «Дякую» об'єднала захисників, серед яких є особисто знайомі співачки

Напередодні Дня Незалежності, співачка Оля Полякова випустила новий відеокліп, який символізує вдячність всім, хто протягом тривалої війни щодня своєю працею та мужністю наближує перемогу України.

Відеоробота на пісню «Дякую» об'єднала захисників, серед яких є особисто знайомі співачки. Медики, військові, волонтери, рятівники – усі вони взяли участь. Обличчя деяких героїв глядачу знайомі, когось він побачить вперше, і зможе теж висловити свої щирі слова подяки.

Відеороботу для Олі Полякової зняла відома українська режисерка-постановниця Катя Царик. Сама співачка обрала пісню, яка, за словами режисерки кліпу, справила на неї великий емоційний вплив.

«Найбільше мені сподобалось те, що в цій пісні звучить слово «Дякую». Це те, про що я весь час думаю. У цей жахливий для усіх нас період життя, нам завжди треба знаходити те, за що і кому подякувати. Я дуже вболіваю за цей кліп і я рада, що Оля запросила мене для такої дуже відвертої та кіношної роботи. Для мене це класний досвід і якраз, напевно, це єдина тема та єдина стилістика, в якій зараз я готова працювати», - коментує відеороботу режисерка Катя Царик.

Концепція для відеокліпу виникла раптово. В кадрі можна побачити обличчя простих людей, які надихають своєю силою. Кожна зморшка та найменший вираз обличчя розкривають історію їхньої боротьби. Відеоробота виконана у стилі чорно-білих фотографій і зберігає увагу глядача до останнього кадру за допомогою своєї візуальної простоти.

Зі свого боку Оля Полякова вразила глядача незвичайним та радикально відмінним образом від сценічного: вона з'являється емоційно відкритою, вразливою і ніжною. Її образ вийшов гармонійним та цілісним, і це надзвичайно зацікавило глядачів.

Сама Полякова зізнається, що відеороботі на пісню «Дякую» надала першочергове значення захисникам України. В новому відеокліпі артистки глядач зустрінеться з різними героями, які принесли свою допомогу у важкі часи. Серед них волонтерка, яка координує евакуацію з зони бойових дій, Ольга Зайцева, лікар-гінекологиня та медична волонтерка Наталія Лелюх, військова снайперка «Жанна д'Арк» Євгенія Емеральд, яка виступила разом із своєю донькою Афіною, зооволонтерка Анастасія Тиха, спецпризначенець ЗСУ Валентин Науменко, відомий як «НАУМ», що до війни співпрацював з Олею, акторка та волонтерка Ярина Гордієнко, актор і зоозахисник «Бородата котомамуля» Олексій Суровцев, український військовослужбовець і оборонець Маріуполя Михайло Діанов, з яким Оля має дружні стосунки і спільний проєкт «Незламні», військова волонтерка Світлана Легка, енергетик ДТЕК Олександр Пирогов, реабілітолог дитячої лікарні «Охматдит» Назар Борознюк та волонтерка, донька загиблого Героя України Дмитра Ковереги, Катерина Коверега, відома під позивним «Ангел».

Полякова впевнена, що кожна робота, створена під час війни, має непересічне значення, адже вона має фундаментальні сенси та переосмислення.

Раніше повідомлялося, що український ведучий та військовий Даніель Салем презентував дебютну пісню «Силуети» в пам'ять про побратимів, під творчим псевдонімом SALEM.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: