Знімала кліп у київській електричці. Могилевська здивувала шанувальників

Наталія Могилевська
фото з відкритих джерел

Співачка наразі працює над створенням відеокліпу до своєї нової патріотичної пісні «Позивний»

Українська виконавиця Наталія Могилевська вразила своїх прихильників. Пасажири поширюють відео з співачкою в електричці.

Нещодавно артистку помітили у одному з вагонів київської електрички. Пасажири, які на той момент знаходилися в тому самому вагоні, жваво ділилися відео зіркою у поїзді через Інтернет. Виявилося, що Могилевська наразі працює над створенням відеокліпу до своєї нової патріотичної пісні «Позивний».

Світова прем'єра треку запланована на наступну п'ятницю, 18 серпня. Але коли шанувальники артистки зможуть побачити це відео, наразі невідомо.

Один з епізодів відеокліпу, згідно з задумом режисера, був знятий в електричці. На кадрах співачка стоїть у русі громадського транспорту біля вікна та виконує трек із захопленням.

При цьому шанувальники поділилися, що їх вражає нова композиція їх улюбленої виконавиці:

«Як же чудово звучить ваш голос українською мовою», «Це справжнє відродження пісні та мови.. Яка радість на душу в такі важкі часи», «Пісня вражає, як і ви, Наталія», – пишуть користувачі соцмереж.

Раніше повідомлялося, що українська співачка Наталія Могилевська показала зворушливу колекцію архівних фото своєї мами Ніни Петрівни, якої не стало в 2013 році.

На своїй сторінці в Instagram співачка поділилася з прихильниками знімками, на яких її мама зображена в молодості, а також поділилася світлиною, де ще зовсім маленькою позує разом з мамою і батьком.

Додамо, що відома українська співачка Наталія Могилевська, яка залишилася в Україні під час війни та бере участь у волонтерських та благодійних проєктах, поділилася у своєму Instagram відео з дитячого будинку в Умані.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: