Епатажна Джулія Фокс прийшла на вечірку в Каннах в прозорому топі та без білизни

На вечірці в Каннах модель відволікала увагу від напівоголеного тіла за допомогою діамантових прикрас
фото з відкритих джерел

Модель любить з'являтися в об'єктивах фотографів у надто відвертих чи незвичайних образах

Модель та акторка Джулія Фокс відвідала вечірку The Art of Elysium, яка відбулася в рамках Каннського  кінофестивалю. На заході артистка з'явилася у провокаційному образі – прозорому топі та об'ємній білій спідниці.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Celebrities Mafia (@mafia_celebs)

Джулію Фокс та її образи почали обговорювати після початку її короткого роману з репером Каньє Вестом: під час їхніх нетривалих стосунків у мережі зазначали, що музикант ніби намагається зробити з Фокс копію своєї колишньої дружини Кім Кардашьян.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Elite Daily (@elitedaily)

Однак після розлучення з репером Джулія Фокс не зникла з поля зору: актриса продовжувала з'являтися на заходах і просто в об'єктивах фотографів у надто відвертих чи незвичайних образах, кожен із яких активно обговорювався у пресі.

На вечірці в Каннах колишня кохана Каньє Веста відволікала увагу від напівоголеного тіла за допомогою діамантових прикрас – довгих сережок, що звисають, кольє, браслета у вигляді змії та кільця. «Дякую за прекрасний вечір», – поділилася емоціями Джулія.

Раніше «Главком» писав, що користувачі соцмереж обговорювали квартиру актриси в Нью-Йорку, яка виглядає незвичайно маленькою та недоглянутою. Деякі користувачі навіть помітили в приміщенні мишей. Там модель мешкає разом зі своїм сином Валентино.

Читайте також: Блогерка в жовто-синій сукні облила себе штучною кров’ю на Каннському кінофестивалі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: