Прах друга, миші, хаос. Епатажна діва Джулія Фокс показала свою квартиру у Нью-Йорку

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Рум-тур колишньої дівчини Каньє Веста викликав ажіотаж у соцмережі

Епатажна діва Джулія Фокс, яка мала нетривалий роман з Каньє Вестом, колишнім чоловіком Кім Кардаш'ян, показала в соцмережі свою двокімнатну квартиру у Нью-Йорку.

Румтур у найкращих блогерських традиціях модель провела в TikTok. «Ніколи в житті не думала, що зроблю це, але я вірю в максимальну прозорість, тож я проведу для вас, друзі, тур квартирою. Я знаю, що мене за це зжеруть. Але, сподіваюся, хтось зможе подивитися на це і сказати: «Ну, можливо, у мене все не так вже й погано», – пожартувала Джулія, починаючи екскурсію.

На відео – спальня актриси з незаправленим ліжком, завалений речами коридор, кухня з коробками взуття та темна дитяча, в якій ніхто не живе. А ось вазон з прахом друга, миші, що регулярно влаштовують набіги та млява «рослинна станція».

«Особисто я не люблю надмірну демонстрацію багатства, мені від цього гидко. Особливо від людей, у яких просто величезні будинки. Це просто марнотратство, враховуючи, скільки в цій країні бездомних я не така», – пояснила свою позицію модель.

Рум-тур Джулії Фокс викликав ажіотаж у соцмережі. Поки одні блогери засуджували актрису за безладдя, інші побачили у Джулії самих себе. Користувачі соцмережі шукали подібності не лише у загальному хаосі в будинку, а й у деталях – наприклад, пляшках води на кухні. Страхи Фокс не виправдалися: користувачі мережі подякували їй за таку відкритість і зізналися, що її квартира, на відміну від розкішних особняків інших зірок, викликає відчуття затишку та справжнього будинку.

Нагадаємо, Каньє Вест та Джулія Фокс зустрічалися близько місяця після того, як його дружина Кім Кардаш'ян подала на розлучення.

Читайте також: Полякова показала себе після процедури омолодження

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: